تاریخ: ۱۹ دی ۱۴۰۱ ، ساعت ۰۲:۲۴
بازدید: ۴۴۷
کد خبر: ۲۸۷۴۱۳
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی

سرچشمه و شهربابک رکورد زدند

سرچشمه و شهربابک رکورد زدند
‌می‌متالز - در سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین، با تلاش و کوشش حداکثری کارکنان، دو مجتمع مس سرچشمه و شهربابک رکورد‌های جدیدی را به ثبت رساندند.

به گزارش می‌متالز به نقل از مس پرس، با همت پرسنل امور‌های تغلیظ و کنترل فرآیند و برنامه‌ریزی تولید مجتمع مس سرچشمه در آذرماه تعداد ۳۴۵۷ بشکه کنسانتره سولفور مولیبدن با وزن ۱۰۰۹ تن، باردهی و بسته‌بندی شد.

بنا بر این گزارش، این مقدار بشکه‌پرکنی از ابتدای راه‌اندازی به‌عنوان رکورد تولید ماهانه، نسبت به رکورد قبل در خرداد سال ۸۸ که تعداد ۲۸۹۶ بشکه به وزن ۸۷۵ تن بوده، رشدی معادل ۱۹.۳۷ درصد در این بخش از تولید را با تولید ۵۶۱ بشکه بیشتر ایجاد کرده است.

همچنین مجتمع مس شهربابک در آذرماه موفق به ثبت رکوردی جدید در میزان استخراج ماهیانه شده است.

بر اساس این گزارش، تولید سنگ سولفور استخراجی با ۴ درصد رشد در آذرماه سال جاری ۸۹۰، ۲۹۰ تن بوده در حالی که بالاترین رکورد ماهیانه قبلی در سال ۹۹ بالغ بر ۸۵۶، ۰۹۷ تن بوده است.

منبع: مس پرس

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم