به گزارش میمتالز، بهنام کاویانی رئیس محیط زیست شرکت فولاد مبارکه اظهار کرد: بیش از ۶۰ پروژه از ۲۵۰ پروژه در حوزه محیط زیست فولاد مبارکه به هوای پاک اختصاص داده شده که نصب سیستم مهپاش برای کنترل گرد و غبار و آلودگی هوا، نصب انواع غبارگیر و پاشش شیر آهک و سیستم رطوبتسنجی برای کنترل بیشتر آلودگی هوا، اجرای بزرگترین پروژه اسمز معکوس کشور با ظرفیت ۳ هزار متر مکعب در ساعت، مشارکت در برنامههای کاهش گازهای گلخانهای، نگهداری هزار و ۶۰۰ هکتار فضای سبز برای کاهش دیاکسید کربن و دمای هوا در منطقه و اجرای سیستمهای پایش آنلاین و اندازهگیری آلایندهها از مهمترین پروژههای فولاد مبارکه بهعنوان حامی محیط زیست در راستای هوای پاک است.
کاویانی افزود: اقداماتی دیگر نیز در حفاظت از محیط زیست توسط واحدهای تولیدی در کارخانه انجام میشود.
وی بیان کرد: فولاد مبارکه اقداماتی در حوزه حسابداری محیط زیستی آغاز کرده که انشاالله در آیندهای نزدیک شاهد تاثیرات آن هستیم. همچنین آنلاین کردن و مدیریت متمرکز پایشها از دیگر اقدامات مهم در زمینه محیط زیست محسوب میشوند.
رئیس محیط زیست شرکت فولاد مبارکه با اشاره به اینکه این شرکت تمام استانداردهای ملی در حوزه محیط زیست را رعایت کرده، گفت: در مقایسه با برندهای مطرح فولاد و بنچ مارکهای جهان جای کار داریم که شاخصها در این زمینه تعیین شده و به سمت آن در حال حرکت هستیم و فرهنگ سازی و آموزشهای لازم صورت گرفته که متناسب با شاخصهای جهانی حرکت کنیم.
کاویانی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه فولاد مبارکه در شهرستان مبارکه مستقر است، این شهرستان بیش از ۱۱۰ روز هوای پاک داشته است که با توجه به شهر اصفهان، عدد قابل قبولی است. شاخصهای AQI که در واحدهای ما اندازه گیری میشوند از شهر اصفهان پایینتر است و در بدترین حالت به عدد ۷۰ در بازه سه ماهه شرایط آلودگی هوا میرسد که نشان از از تاثیر اقدامات مطلوب فولاد مبارکه در حوزه هوای پاک است.
وی افزود: کارخانه فولاد مبارکه نیز توسط کارخانههای همجوار یا معادن تحت تاثیر آلودگی هوا قرار میگیرد.
رئیس محیط زیست شرکت فولاد مبارکه بیان کرد: حدود ۱ میلیارد دلار برای اقدامات محیط زیستی فولاد مبارکه هزینه شده که بیش از ۵۰۰ میلیون دلار به حوزه هوای پاک اختصاص داده شده است.