تاریخ: ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۳:۲۶
بازدید: ۴۲۹
کد خبر: ۲۹۵۷۴۹
سرویس خبر : آهن و فولاد

تقدیر رییس قوه قضاییه از ذوب آهن اصفهان

تقدیر رییس قوه قضاییه از ذوب آهن اصفهان
‌می‌متالز - رییس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران از مشارکت نیکوکارانه کارکنان و مجموعه ذوب آهن اصفهان تقدیر کرد.

به گزارش می‌متالز، حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در سفر اخیر خود به استان اصفهان در نشست صلح و سازش و تقدیر از خیرین با اهدا لوح به مهدی کوهی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان از مشارکت خیرخواهانه این شرکت و کارکنان آن در آزادی زندانیان قصاص حایز شرایط و جرایم غیر عمد تقدیر کرد.

در بخشی از این لوح آمده است؛ اینک که با استعانت از توفیقات الهی بانی کمک به آزادی زندانیان قصاص حایز شرایط و موجب شکوفایی هر چه بیشتر این سنت حسنه الهی و اسلامی شده اید از خدمات و تلاش‌های خالصانه و ارزشمند حضرتعالی تقدیر تشکر می‌نماییم.

شایان ذکر است ذوب آهن اصفهان در سال‌های اخیر با حمایت از خانواده‌های زندانیان در آزاد سازی زندانیان جرایم غیر عمد با اولویت همکاران ذوب آهنی مشارکتی فعال داشته است.

گفتنی است؛ مردم اصفهان بیشترین میزان مشارکت در امور خیریه را در بین سایر استان‌ها به خود اختصاص داده اند.

منبع: ذوب آهن اصفهان

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم