به گزارش میمتالز، علی سلیمی شاملو در پاسخ به این سؤال که اولویتها و برنامه اصلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر در سال ۱۴۰۲ چیست؟ تشریح کرد: ایجاد دانشکده مهارتی، ایجاد مدرسه سما دوره دوم متوسطه، راهاندازی مرکز تحقیقات معدن، ارتقای امتیاز مجلات هوش مصنوعی و شیمی و محیط زیست، راهاندازی رشتههای پرستاری و فناوری سلامت در حوزه پزشکی و مشارکت در رفع مشکلات زیستمحیطی منطقه ارسباران ازجمله برنامههای سال جدید این دانشگاه است.
وی با تبیین فعالیتهای سال گذشته دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر با عنوان اینکه در رویداد عصر امید (خرداد ۱۴۰۱ مصلای تهران) با ارائه محصولات فناورانه شرکت کردیم، اظهار کرد: حسین احمدی، تولیدکننده انواع کرمهای نرمکننده، بوتاکس، جوانسازی و ضدجوش، امیر قیامیراد تولیدکننده کفشهای دیابتی برای جلوگیری از زخمهای پا، مهدی قیامیراد تولیدکننده کفش طبی با قابلیت تنظیم ارتفاع برای ناهنجاریهای اندام تحتانی، وحید عباسزاده خونیقی تولیدکننده دستگاه درمانی فیزیوتراپی G.V.V، میرجلال نوحی با طراحی و ساخت نسل جدید توربینهای بادی با دور کم و کمترین باد موجود با خروجی برق «ای. سی» و «دی. سی» در رویداد عصر امید و نمایشگاه گام دوم دانشگاه آزاد حضور داشتند.
این مسوول درباره اینکه سال گذشته (۱۴۰۱) چه اندازه در بسترسازی اشتغال دانشبنیان و توسعه فعالیتهای دانشبنیان موفق بودید؟ پاسخ داد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر دارای مرکز رشد با استقرار ۲۰ هسته و واحد فناور بوده که با تخصیص فضا و دفتر کاری برای آنها و تعامل با پارک علم و فناوری استان آذربایجان شرقی و صندوق پژوهش و فناوری، حمایتهای مالی مناسب در توسعه فعالیتها انجام شده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر در پاسخ به سؤال دیگر که در تحقق برنامههای سند تحول و تعالی دانشگاه با توجه به مفاد ابلاغی سند در سال ۱۴۰۱ چقدر موفق بودهاید؟ متذکر شد: تمام تلاش این دانشگاه در راستای تحقق اهداف سند بوده است؛ اما با توجه به اینکه نخستین سال اجرا را پشت سر میگذراندیم، سالهای بعدی عملکرد بهتری ارائه خواهد شد.
سلیمی شاملو درباره اینکه در گام دوم دانشگاه و با نگاه حل مساله، آیا در طرحها و برنامههای علمی موفق به حل مسائل منطقهای یا استانی شدهاید؟ خاطرنشان کرد: در زمینه گام دوم دانشگاه و حل مساله، اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر آغاز شده و در حال انجام است، ازجمله یک طرح بروندانشگاهی با برق منطقهای آذربایجان در حال اجراست و با معادن منطقه در حال رایزنی برای اجرای طرحهای دیگری هستیم.
وی توضیح داد: مهمترین فعالیت حوزه پژوهشی دانشگاه در تولید دانش بوده، مانند رتبه ۲۲ سامانه علمسنجی که حاصل بیش از ۱۵۰ مقاله isi و scopus است، چاپ دو عنوان کتاب دانشگاهی، پایان یک قرارداد بروندانشگاهی و عقد قرارداد بروندانشگاهی جدید به ارزش ۳۲۰ میلیون تومان، تأسیس یک باب آزمایشگاه جدید و کسب عنوان پژوهشگر منتخب استان در گروه علوم پایه ازجمله این فعالیتهاست.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر درباره اینکه تا چه اندازه در تحقق شعار سال ۱۴۰۱ با عنوان «تولید دانشبنیان اشتغالآفرین» موفق بودید؟ مطرح کرد: در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۱ به برگزاری دو رویداد با عناوین «رویداد منطقهای مسالهمحور با مشارکت بسیج علمی و فناوری شهرستان اهر» و «جشنواره رویش با محور اشتغالزایی با مشارکت کمیته امداد استان و بسیج علمی شهرستان اهر» اقدام کردیم و ۲۶ اثر و ایده به دبیرخانه رویدادها ارسال شد.
منبع: خبرگزاری آنا