تاریخ: ۰۸ فروردين ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۸:۴۸
بازدید: ۲۰۰
کد خبر: ۲۹۷۰۰۴
سرویس خبر : خودرو و قطعه سازی

تداوم ممنوعیت واردات خودرو‌های سواری کارکرده/ بی‌خبری برخی نمایندگان از مصوبه مجلس

تداوم ممنوعیت واردات خودرو‌های سواری کارکرده/ بی‌خبری برخی نمایندگان از مصوبه مجلس
‌می‌متالز - در حالی که نمایندگان مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۲، به تداوم ممنوعیت واردات خودرو‌های سواری کارکرده رای داده بودند، اکنون دنبال مقصر این موضوع می‌گردند.

به گزارش می‌متالز، نمایندگان مجلس در زمان تصویب لایحه بودجه ۱۴۰۲ ابتدا در مصوبه‌ای واردات انواع کشنده، کامیون، اتوبوس، مینی‌بوس، ون و سواری با عمر کمتر از ۵ سال را آزاد کردند.

اما روز ۲۴ اسفند که روز آخر بررسی لایحه بودجه در مجلس و رفع ایرادات آن بود، با رای نمایندگان مجلس واژه «سواری» از این مصوبه حذف شد. بدین ترتیب در سال جاری واردات انواع خودروی کارکرده با سن کمتر از ۵ سال به غیر از سواری آزاد است.

با این حال، برخی نمایندگان مجلس گویا به تازگی متوجه مصوبه خود شده‌اند و در اظهارنظر‌هایی از این موضوع که در متن نهایی بودجه آمده ابراز تعجب کرده و به دنبال مقصر این موضوع در سایر نهاد‌ها می‌گردند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم