تاریخ: ۱۱ فروردين ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۳:۲۱
بازدید: ۲۵۹
کد خبر: ۲۹۷۱۶۱
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

سرنوشت دلار از زبانِ دستیار سابق وزیر خزانه‌داری آمریکا

سرنوشت دلار از زبانِ دستیار سابق وزیر خزانه‌داری آمریکا
‌می‌متالز - مونیکا کراولی، دستیارسابق وزیر خزانه داری آمریکا: در حال حاضر یک طوفان در حال وقوع است! دلار سال‌ها به‌عنوان ارز ذخیره‌ی جهان به شمار می‌آمد.

به گزارش می‌متالز، مونیکا کراولی، دستیارسابق وزیر خزانه داری آمریکا: در حال حاضر یک طوفان در حال وقوع است! دلار سال‌ها به‌عنوان ارز ذخیره‌ی جهان به شمار می‌آمد و داشتن چنین وضعیتی یک امتیاز واقعی برای آمریکا بود. اما ما در طول سالیان متمادی از این امتیاز با سیاست‌های پولی و مالی سوء‌استفاده کردیم. این کار ما در یکی دو سال اخیر، ارزش دلار را کاهش داده است.

علاوه بر این، دشمنان آمریکا با رهبری چین، بلوک اقتصادی جدیدی را تشکیل داده‌اند. در این شرایط، عربستان سعودی نیز برای مبادله‌ی نفت با ارز‌های دیگر چراغ سبز نشان داده است که اگر چنین اتفاقی بیفتد، سیستم جهانی اقتصاد به طور کامل از درون متلاشی خواهد شد و قطعاً اقتصاد آمریکا هم به‌شدت متآثر می‌شود.

اگر این اتفاق بیفتد، ابرتورمی مانند آنچه بین سال‌های ۱۹۲۱ و ژانویه‌ی ۱۹۲۴ در آلمان رخ داد را تجربه خواهیم کرد! اگر فکر می‌کنید که تورمِ حال حاضر بسیار بد است، فقط باید کمی صبر کنید تا آن تورم را ببینید! اما مهمتر از آن، این است که ما سلطه‌ی اقتصادی خود در جهان و جایگاهمان به‌عنوان ابرقدرت را از دست خواهیم داد.

منبع: سایت خبری تحلیلی بولتن نیوز

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم