تاریخ: ۱۲ فروردين ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۹:۵۲
بازدید: ۴۵۲
کد خبر: ۲۹۷۱۸۱
سرویس خبر : آهن و فولاد

سارق و مالخر کارخانه فولاد میانه در دام پلیس

سارق و مالخر کارخانه فولاد میانه در دام پلیس
‌می‌متالز - فرمانده انتظامی شهرستان میانه از دستگیری یک سارق و یک مالخر سیم و کابل در عملیات کلانتری۱۳ این فرماندهی و اعتراف متهم به سه فقره سرقت از کارخانه فولاد خبر داد.

به گزارش می‌متالز، محمدتقی سلطانی بعد از ظهر امروز ۱۲ فروردین اظهار داشت: در پی وقوع چندین فقره سرقت سیم و کابل از کارخانه فولاد شهرستان میانه، دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پلیس تجسس کلانتری با انجام اقدامات تخصصی یک سارق حرفه‌ای سابقه‌دار و مالخر آن را شناسایی و پس از هماهنگی با مرجع قضایی طی عملیاتی آن‌ها را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان میانه با بیان اینکه متهم در تحقیقات پلیس به سه فقره بزه ارتکابی اعتراف کرد، بیان داشت: متهمان پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شدند.

منبع: خبرگزاری فارس

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم