به گزارش میمتالز، محمدباقر آقاعلیخانی عصر امروز در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، اظهار داشت: مقام معظم رهبری شعار سال را بر اساس پشتوانه مطالعاتی عمیق سالانه انتخاب میکنند و ما نیز باید این شعار را در طول سال همواره مدنظر قرار دهیم و بدانیم صنایعی که هم اکنون در استان و کشور حضور دارند به راحتی ساخته نمیشود باید و قدر این صنایع را بدانیم.
وی در خصوص مصوباتی که تاکنون اجرایی نشده است، افزود: علت مصوباتی که در استان اجرا نمیشود بخشی از آن به دلیل نگرانی از دستگاههای نظارتی است و اگر دستگاههای نظارتی براین موضوع ایراد میگیرند به ما در ستاد ملی اعلام کنند، تمام دستگاهها باید در بازه زمانی ۱۵ روزه مصوبات خود را پالایش کنند و اگر مصوباتی وجود داشت که اجرایی نشده بود به مرکز ملی ارسال شود و در یک جلسه ویژه در ستاد ملی برای مصوبات استان مرکزی تصمیمگیری شود.
دبیر ستاد ملی تسهیل و رفع موانع تولید وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: بحث اساسی در حوزه انرژی در استان مرکزی حتی کفاف واحدهای موجود را نمیدهد، بنابراین کنترل انرژی در استان باید در دست متولیان باشد و زمینه را پر کنند و فکری به حال تولید انرژی کنیم، تنها راه برای جبران کمبود انرژی chpها هستند در این راستا میتوان در استان مرکزی یک شهرک را به صورت پایلوت این کار را شروع کنیم به طور حتم این امر تا ۹۶ درصد بازدهی انرژی دارند و اگر از آب سرد و گرم آن نیز بهرهمند شویم بالای ۱۰۰ درصد بازدهی خواهد داشت.
آقاعلیخانی عنوان کرد: به واحدهای تملک بانکی یک فرصت یک ماهه داده شود تا تمامی بانکهای استان واحدهای تولیدی در تملک خود را تعیین تکلیف کنند، همچنین طرحهای بالای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی استان اعلام شوند تا بتوانیم از تسهیلات مرکز برای به نتیجه رسیدن این طرحها استفاده کرد.
دبیر ستاد ملی تسهیل و رفع موانع تولید وزارت صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: امسال در بودجه سال ۱۴۰۲ رقمی برای هیئت حمایت دیده شده و در صورتی که واحدیهایی در حوزه کشاورزی و صنعت در سطح استان وجود دارند که توانایی اداره واحد را صاحب سرمایه ندارد میتواند هیئت دولت ورود کند و این مجموعه را نجات دهد.
وی تصریح کرد: در مجموع در سطح کشور سال گذشته ۲۲ هزار و ۳۵۰ مصوبه در استانها وجود داشته که حدود ۱۲۰ مصوبه در دبیرخانه ستاد و ۸۵ مصوبه به ستاد مرکزی ارائه شده است، حدود ۱۵ هزار و ۶۰۰ مصوبه استانی اجرایی و ۴ هزار و ۴۰۰ مصوبه در حال بررسی و ۲ هزار و ۶۰۰ مصوبه و نوعی ۱۲ درصد مصوبات ستاد تسهیل اجرایی نشده است.
آقاعلیخانی مهمترین هدف خود را تثبیت شغلی بیان کرد و گفت: ۱۸ هزار شغل در دبیرخانه و ستاد ثبات پیدا کرد و در استان این عدد بالاتر است.
منبع: خبرگزاری تسنیم