تاریخ: ۰۴ تير ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۰:۳۷
بازدید: ۱۹۸
کد خبر: ۳۰۷۸۳۷
سرویس خبر : انرژی

قیمت پایه محصولات پتروشیمی در هفته جاری اعلام نخواهد شد

قیمت پایه محصولات پتروشیمی در هفته جاری اعلام نخواهد شد
‌می‌متالز - قیمت پایه محصولات پتروشیمی در هفته جاری اعلام نخواهد شد و پس از تعیین تکلیف این موضوع تا آخر هفته، طی هفته آینده، قیمت‌ها اعلام خواهند شدند.

به گزارش می‌متالز، مدیریت توسعه صنایع پایین دستی شرکت ملی پتروشیمی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد به علت لزوم هماهنگی و یکسان بودن نرخ تسعیر ارز در محاسبات قیمت کل زنجیره خوراک و محصولات پتروشیمی قیمت پایه محصولات پتروشیمی توسط این شرکت در هفته جاری اعلام نخواهد شد.

در متن این اطلاعیه آمده است: با عنایت به اعلام قیمت فراورده‌های نفتی و خوراک‌های پالایشی بر اساس نرخ دلار ۳۷۹۶۳۰ ریال در ابلاغیه شماره ۱۰۲۴۰ مورخ ۳ تیر ۱۴۰۲ انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت و لزوم هماهنگی و یکسان بودن نرخ تسعیر ارز در محاسبات قیمت کل زنجیره خوراک و محصولات پتروشیمی، مطابق تبصره ذیل ماده ۴ قیمت پایه محصولات پتروشیمی توسط این شرکت در هفته جاری اعلام نخواهد شد و پس از تعیین تکلیف این موضوع تا آخر هفته، یکشنبه هفته آینده انجام خواهد شد.

لازم به ذکر است روز گذشته، (شنبه ۳ تیرماه ۱۴۰۲) انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت، قیمت‌های نیمه اول تیرماه را با دلار ۳۷۹۶۳۰ ریال محاسبه کرد که واکنش‌های زیادی به دنبال داشت.

منبع: خبرگزاری تسنیم

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم