به گزارش میمتالز، گزارش پیشنویس ارزیابی مواد بحرانی ایالات متحده آمریکا در سال ۲۰۲۳ که برخی مواد را به لحاظ اهمیت برای زنجیرههای تامین فناوری انرژی پاک جهانی ارزیابی میکند، بر مواد کلیدی با خطر بالای اختلال در عرضه تمرکز دارد که جزو فناوریهای انرژی پاک هستند.
فهرست مواد حیاتی وزارت انرژی ایالات متحده، واجد شرایط بودن اعتبارات مالیاتی تحت قانون کاهش تورم را اعلام میکند. لیست نهایی ارائه شده شامل آلومینیوم، کبالت، مس، دیسپروزیوم، فولاد الکتریکال، گالیوم، لیتیوم، منیزیوم، نیکل، پلاتین، سیلیکون و… است.
آلخاندرو مورنو از مقامات وزارت انرژی ایالات متحده در این خصوص عنوان کرد: از آنجایی که ایالات متحده به گذار به اقتصاد مبتنی بر انرژی پاک ادامه میدهد، این وظیفه ماست که زنجیرههای تامین مواد حیاتی مورد نیاز برای تولید امیدوارکنندهترین فناوریهای تولید، انتقال، ذخیرهسازی و استفاده نهایی از انرژی پاک، از جمله پنلهای خورشیدی، توربینهای بادی و… را پیشبینی کنیم.
وی ادامه داد: شناسایی و کاهش بحران مواد معدنی حیاتی، در حال حاضر تضمین میکند که آیندهای با انرژی پاک برای دهههای آینده کاملا امکانپذیر است.
اندرو جیکرتا، مدیرعامل انجمن توسعه مس نیز در بیانیهای جداگانه اعلام کرد: انجمن توسعه مس «CDA» از وزارت انرژی ایالات متحده به دلیل تحلیل متفکرانه و آیندهنگرانه که منجر به اضافه کردن مس به فهرست مواد معدنی حیاتی شد، تقدیر میکند. مس سهم عمدهای در امنیت اقتصادی و ملی ایالات متحده دارد و پیشبینیها حاکی از افزایش دو برابری تقاضای مس تا سال ۲۰۳۵ است. در درجه اول به دلیل اجرا و پیشروی برنامههای انتقال به انرژی پاک، برقرسانی و زیرساختهای آب پاک این تقاضا افزایش خواهد یافت.
انجمن توسعه مس همچنین خاطرنشان کرد که اضافه کردن مس در لیست مواد معدنی بحرانی، نشاندهنده این واقعیت است که پیشبینیهای تقاضای مس مستلزم افزایش تولید داخلی است.
منبع: فلزات آنلاین