تاریخ: ۱۳ مرداد ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۰:۵۳
بازدید: ۲۲۸
کد خبر: ۳۱۲۸۴۱
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

آمادگی گمرکات آبادان برای صادرات فرآورده‌های نفتی

آمادگی گمرکات آبادان برای صادرات فرآورده‌های نفتی
‌می‌متالز - پورحشمت، مدیرکل گمرک آبادان از آمادگی گمرکات این شهرستان برای صادرات فرآورده‌های نفتی خبر داد.

به گزارش می‌متالز، وحید پورحشمت اظهار کرد: صادرات فرآورده‌های نفتی از بندر آبادان تا پیش از جنگ تحمیلی از طریق آبراه اروندرود انجام می‌شد.

وی افزود: گمرکات آبادان از نظر زیرساختی، آمادگی لازم برای صادر کردن فرآورده‌های نفتی در کنار بندر صادراتی ماهشهر را دارند.

مدیرکل گمرک آبادان با تاکید بر اینکه از هم اکنون آمادگی لازم برای صادرات فرآورده‌های نفتی از گمرکات آبادان وجود دارد، عنوان کرد: استقرار شهر آبادان در منطقه آزاد اروند، همسایگی با کشور‌های عراق، کویت و همچنین دیگر کشور‌های حوزه خلیج فارس یک شریان مناسب ارتباطی ایجاد کرده است.

پورحشمت خاطرنشان کرد: حاکم بودن نگاه بین‌المللی، صادرات و ارزآوری در راستای کمک به اقتصاد از رویکرد‌های گمرکات آبادان است تا جایی که در همه تعطیلات رسمی و در هر شرایط آب و هوایی هیچگونه تعطیلی وجود ندارد.

منبع: بازار

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم