تاریخ: ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۹:۴۴
بازدید: ۲۶۹
کد خبر: ۳۱۳۴۵۲
سرویس خبر : انرژی
وزیر صمت خبر داد:

افزایش تولید برق در کشور با مشارکت صنایع

افزایش تولید برق در کشور با مشارکت صنایع
‌می‌متالز - وزیر صمت از افزایش تولید برق در کشور با مشارکت بخش صنعت خبر داد.

به گزارش می‌متالز، عباس علی آبادی در سفر به سمنان و پس از بازدید از نیروگاه برق شهید باکری سمنان گفت: به کارگیری تجهیزات تمام ایرانی در ساخت نیروگاه‌ها مهمترین رویداد در صنعت برق کشور است.

وی افزود: به زودی نیروگاه‌های برق فولاد مبارکه و نیروگاه آلومینیوم المهدی وارد مدار شبکه سراسری برق می‌شود که سهم بسزایی در کاهش ناترازی برق خواهد داشت.

وزیر صمت همچنین با اشاره به آغاز ساخت بخش بخار نیروگاه شهید باکری سمنان گفت: تامین منابع مالی این بخش از نیروگاه با مشارکت واحد‌های صنعتی است.

وی تاکید کرد: برای رسیدن به وضعیت پایداری برق، برنامه ریزی شده ۱۰ هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های کشور اضافه شود که برای تحقق این امر به ۵ میلیارد یورو سرمایه گذاری نیاز است.

تعداد بازدید : 8

منبع: خبرگزاری صدا و سیما سمنان

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم