تاریخ: ۱۳ آبان ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۱:۰۰
بازدید: ۲۴۰
کد خبر: ۳۲۲۶۷۲
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

جلسه ارزیابی عملکرد ۶ ماهه منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۲ شرکت معدنی املاح ایران برگزار شد

جلسه ارزیابی عملکرد ۶ ماهه منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۲ شرکت معدنی املاح ایران برگزار شد
‌می‌متالز - جلسه ارزیابی عملکرد ۶ ماهه منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۲ شرکت معدنی املاح ایران روز سه‌شنبه ۰۹ آبان‌ماه ۱۴۰۲ با حضور سیدمحمدصابر پرورش معاون امور شرکت‌ها، مدیران و کارشناسان شرکت سرمایه‌گذاری صدرتامین، مهدی بوربور مدیرعامل، عضو هیات مدیره و مدیر منابع انسانی شرکت معدنی املاح ایران در سالن جلسات هلدینگ صدرتامین برگزار شد.

به گزارش می‌متالز به نقل از روابط عمومی تاصیکو، در این جلسه مهدی بوربور مدیرعامل شرکت معدنی املاح ایران پس از ارائه توضیحاتی در خصوص اقدامات صورت گرفته و اقدامات پیش روی شرکت گفت: در دوره ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۲ با رشد ۶۳ درصدی فروش نسبت به بازه مشابه سال گذشته ۱۱۳ درصد بودجه تعیین شده را محقق کرده‌ایم.

وی با اشاره به مقاصد صادراتی شرکت گفت: صادرات شرکت نیز در شش ماهه ابتدایی سال با رشد ۴۷ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۱۴ درصد از بودجه شش ماه ابتدایی سال ۱۴۰۲ را محقق کرده است.

وی افزود با توجه به استراتژی افزایش صادرات، شناسایی بازار‌های جدید را در دستور کار قرار داده‌ایم، بازار‌های صادراتی ارمنستان و آذربایجان در صادرات نمک و بازار صادراتی پاکستان در صادرات سولفات سدیم به بازار‌های پیشین صادراتی شرکت پیوسته‌اند.

بوربور همچنین در اظهارات خود از رشد ۷۲ درصدی حاشیه سود خالص، و رشد ۸۳ درصدی سود ناخالص که به ترتیب ۱۴۹ و ۱۴۴ درصد از بودجه شش ماه ابتدای سال ۱۴۰۲ را محقق کرده است گفت و این را موفقیت بزرگی برای شرکت دانست.

وی در ادامه صحبت‌های خود از پروژه سولفات پتاسیم که اولین پارک نمک ایران خواهد بود به عنوان یکی از دستاورد‌های با اهمیت شرکت معدنی املاح ایران یاد کرد که تاکنون ۷۸ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

شرکت معدنی املاح ایران در سال ۱۳۶۳ باهدف اکتشاف، استخراج و فرآوری املاح مختلف معدنی تبخیری تاسیس شد. این شرکت در سال ۱۳۷۵ در سازمان بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته شد و به شرکت سهامی عام تبدیل شد. هم اکنون با شش واحد تولیدی و دو طرح توسعه در حال اجرا، بزرگ‌ترین تولیدکننده سولفات سدیم و از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان نمک تصفیه شده در ایران است.

منبع: سرمایه گذاری صدر تامین (تاصیکو)

جلسه ارزیابی عملکرد ۶ ماهه منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۲ شرکت معدنی املاح ایران برگزار شد

جلسه ارزیابی عملکرد ۶ ماهه منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۲ شرکت معدنی املاح ایران برگزار شد

جلسه ارزیابی عملکرد ۶ ماهه منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۲ شرکت معدنی املاح ایران برگزار شد

 

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم