به گزارش میمتالز، در این بین به جای تلاش برای یافتن راهی مناسب برای صادرات هیدروژن سبز، که حمل و نقل آن ناکارآمد و پرهزینه به نظر میرسد، این منطقه باید استفاده در بازار داخلی مانند کارخانههای آهن اسفنجی خود را در اولویت قرار دهد.
فولادسازان در سراسر جهان در حال انتقال از تولید مبتنی بر کورههای بلند به سمت فناوری آهن اسفنجی هستند که میتواند با هیدروژن سبز کار کند. این منطقه مزیت دیگری دارد، زیرا بخش فولاد آن در حال حاضر مبتنی بر آهن اسفنجی است و به منابع انرژی تجدیدپذیر که به آن امکان میدهد در آینده نزدیک هیدروژن سبز ارزان تولید کند نیز دسترسی دارد.
همچنین شرکت واله برزیل که بزرگترین تولیدکننده سنگ آهن بر پایه آهن اسفنجی در جهان است، در حال برنامه ریزی برای ساخت قطب آهن سبز در خاورمیانه است که گندله سنگ آهن را به کارخانههای آهن اسفنجی منطقه برای تولید آهن بریکت شده داغ (HBI) برای مصرف داخلی و صادرات بدهد.
همچنین بخش فولاد منطقه منا با طرحهای متعددی برای خطوط تولید جدید مبتنی بر آهن اسفنجی در عربستان سعودی، عمان و امارات متحده که ابتدا با گاز کار میکنند و در نهایت به استفاده از هیدروژن روی میآورند، در حال گسترش است.
منبع: ایفنا