تاریخ: ۲۸ آبان ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۳:۳۰
بازدید: ۲۱۳
کد خبر: ۳۲۴۳۶۰
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

بانک‏‏‌های جهانی طلایی می‌شوند

بانک‏‏‌های جهانی طلایی می‌شوند
‌می‌متالز - سوکی کوپر، تحلیلگر ارشد فلزات گران‌بها در بانک استاندارد چارترد اظهار کرد: «تعداد بانک‏‏‌های مرکزی که به دنبال افزایش طلا در پنج سال آینده هستند، افزایش می‏‏‌یابد». تای وونگ، تاجر مستقل فلزات مستقر در نیویورک گفت: طلا در محدوده ۱۹۴۰ تا ۱۹۹۰ دلار در نوسان است و احتمالا تا ارائه آمار‌های تورم و نتایج فدرال رزرو در هفته آینده همین‏‏‌طور باقی خواهد ماند و افزود که شمش به ضعف داده‌های اقتصادی حساس‏‏‌تر است.

به گزارش می‌متالز، شاخص دلار از پایین‏‏‌ترین سطح دو هفته‏‏‌ای خود جهش کرد و طلا را برای خریداران خارجی گران کرد، در حالی که بازدهی بالاتر خزانه‏‏‌داری ۱۰ ساله باعث شد شمش با بازده صفر جذابیت کمتری داشته باشد. چین برای هفتمین ماه متوالی ذخایر طلای خود را به ۶۷.۲۷ میلیون اونس تروا تا پایان ماه مه افزایش داد.

منبع: دنیای اقتصاد

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم