تاریخ: ۱۵ آذر ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۲:۳۳
بازدید: ۲۸۱
کد خبر: ۳۲۶۲۷۷
سرویس خبر : انرژی

صنعت پتروشیمی ایران به توان و دانش ایرانی تکیه زده است

صنعت پتروشیمی ایران به توان و دانش ایرانی تکیه زده است
‌می‌متالز - مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر حمایت حداکثری از شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی گفت: صنعت پتروشیمی ایران در مسیر توسعه و پیشرفت به توان و تخصص دانش ایرانی و بومی تکیه زده است.

به گزارش می‌متالز، مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی یکی از چالش‌های عمده در حوزه تولید محصولات زنجیره ارزش را دانش فنی اعلام و اظهار کرد: شرکت ملی صنایع پتروشیمی با برنامه‌ای فشرده، شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی را موظف کرده است با همکاری برخی شرکت‌های فعال ایرانی در این حوزه، بر بومی‌سازی فناوری‌ها و کاتالیست‌های صنعت متمرکز شود.

معاون وزیر نفت تصریح کرد: صنعت پتروشیمی در دولت سیزدهم با تکیه بر راهبرد‌های رهبر معظم انقلاب مبنی بر پرهیز از خام‌فروشی محصولات و ایجاد ارزش افزوده بالاتر با تولید محصول نهایی راهبری می‌شود.

شاهمیرزایی با ابراز خرسندی از تولید پنج نوع کاتالیست واحد‌های پلیمری HDPE، LLDPE و کاتالیست اتیلن اکساید، متانول و هیدروژناسیون استیلن در یک واحد تولیدی گفت: تحریم‌ها سبب شده شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی به موفقیت‌های مطلوبی در فناوری‌های تولید همسو با تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی دست یابند.

وی تصریح کرد: جای خوشحالی و افتخار دارد امروز شاهد این موفقیت هستیم که برخی شرکت‌های تولیدکننده داخلی انواع کاتالیست در جایگاهی قرار گرفتند که صنعت پتروشیمی ایران به جای واردات از شرکت‌های خارجی به توان و تخصص بالای دانش ایرانی و بومی تکیه زده است.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر حمایت حداکثری از شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی گفت: صنعت پتروشیمی ایران در مسیر توسعه و پیشرفت به توان و تخصص دانش ایرانی و بومی تکیه زده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم