تاریخ: ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۰:۳۷
بازدید: ۱۷۴
کد خبر: ۳۳۱۹۱۶
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی
در چهارمین روز از دهه فجر و با حضور رییس هیات عامل ایمیدرو؛

عملیات اجرایی کارخانه فرآوری طلای خونیک خراسان جنوبی آغاز شد/ موثقی‌نیا: احداث کارخانه طلای خونیک؛ برای بیش از ۴۰۰ نفر اشتغال ایجاد می‌کند

عملیات اجرایی کارخانه فرآوری طلای خونیک خراسان جنوبی آغاز شد/ موثقی‌نیا: احداث کارخانه طلای خونیک؛ برای بیش از ۴۰۰ نفر اشتغال ایجاد می‌کند
‌می‌متالز - طی مراسمی با حضور جواد قناعت استاندار خراسان جنوبی و محمدرضا موثقی‌نیا رئیس هیات عامل ایمیدرو آیین کلنگ زنی کارخانه فرآوری طلای خونیک در استان خراسان جنوبی برگزار شد.

به گزارش می‌متالز، همزمان با چهارمین روز از دهه فجر، عملیات اجرایی کارخانه فرآوری طلای خونیک با ظرفیت تولید سالانه ۴۰۰ کیلوگرم و سرمایه‌گذاری ۱۰۰۰ میلیارد تومان آغاز شد.

با بهره‌برداری کامل از این طرح، ظرفیت ایجاد اشتغال بیش از ۴۰۰ نفر به صورت مستقیم فراهم می‌شود.

رونق تولید؛ راهبرد وزارت صمت

رئیس هیات عامل سازمان ایمیدرو در مراسم آغاز عملیات اجرایی این طرح گفت: طبق قرارداد منعقد شده با سرمایه‌گذار ظرفیت این کارخانه ۲۰۰ کیلوگرم در سال پیش‌بینی شده بود که طبق اعلام و برنامه ریزی سرمایه گذار تا ۴۰۰ کیلوگرم افزایش یافته است.

محمدرضا موثقی‌نیا اعلام کرد: با راه‌اندازی طلای خونیک و همچنین میزان تولید طلای هیرد؛ تولید طلا در این محدوده از خراسان جنوبی به سالانه ۸۰۰ کیلوگرم خواهد رسید.

وی با بیان اینکه راه‌اندازی این طرح نقش مهمی در ایجاد اشتغال و توسعه منطقه خواهد داشت، تاکید کرد: طرح‌ها و پروژه‌هایی همچون طلای خونیک؛ زمینه ثروت‌زایی را فراهم می‌کند.

توجه به استان‌های کم برخوردار

موثقی‌نیا گفت: در استان خراسان جنوبی هشت پیمانکار معدنی در مراحل اکتشاف تا بهره‌برداری و فرآوری مواد معدنی فعال هستند و ما به عنوان وزارت صمت خودمان را موظف می‌دانیم که ضمن سرلوحه قرار دادن توسعه معدن و صنایع معدنی؛ نگاه ویژه به استان‌های کم برخوردار داشته باشیم.

وی با بیان اینکه با راهبری‌های وزیر صنعت، معدن و تجارت و در راستای رونق تولید؛ در جهت رونق و احیای معادن تلاش می‌کنیم، گفت: باید بتوانیم این ثروت نهفته در خاک کشور را به مسیر و جریان رفاه مردم برسانیم و این رویه را یک وظیفه می‌دانیم.

۸ معدن فعال در خراسان جنوبی

رئیس هیات عامل ایمیدرو افزود: هشت معدن این استان در مراحل مختلف زنجیره معدنکاری فعال است و این معادن توسط مردم و بخش خصوصی مدیریت می‌شود.

وی گفت: در حوزه معدن و صنایع معدنی از بعد از انقلاب اسلامی تاکنون؛ ۲۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده است و انتظار می‌رود با توجه به ذخایر کشور تا سال‌های آینده این عدد به مراتب افزایش یابد.

تامین زیرساخت

موثقی‌نیا عنوان کرد: ایمیدرو تامین زیرساخت‌های معادن را از ماموریت‌های اصلی خود می‌داند و تعریف طرح‌ها و پروژه‌های زیرساختی در نقاط مختلف کشور؛ گواه این موضوع است.

وی افزود: معدن از موضوعات مورد توجه مسئولان عالی کشور است و طبق منویات رهبر معظم انقلاب؛ باید در حوزه معدن و صنایع معدنی تلاش بسیار گسترده تری در حوزه معادن و صنایع معدنی شود.

منبع: ایمیدرو

عناوین برگزیده