تاریخ: ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۱:۵۱
بازدید: ۲۹۷
کد خبر: ۳۳۱۹۳۳
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

آغاز واگذاری هفت معدن سنگ آهن در خواف

آغاز واگذاری هفت معدن سنگ آهن در خواف
‌می‌متالز - واگذاری هفت معدن سنگ‌ آهن در خواف آغاز شد.

به گزارش می‌متالز، معاون امور معادن اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: هفت معدن سنگ آهن «پلاسری» واقع در منطقه سنگان شهرستان خواف از طریق مزایده به سرمایه‌گذاران بخش خصوصی واگذار می‌شود.

محمد توکلی افزود: واگذاری معادن در قالب مزایده بر اساس بسته‌های سرمایه‌گذاری است که وزارت صنعت، معدن و تجارت برای توسعه تولید و جلب مشارکت بخش خصوصی از طریق مزایده به سرمایه‌گذاران واگذار می‌نماید.

وی گفت: ارزش این معادن بیش از ۸۲۰ میلیارد ریال است که متقاضیان می‌توانند از ۱۷ بهمن ماه با مراجعه به سایت «ستاد ایران» و سایت اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی تقاضای خود را در این مزایده ثبت کنند.

معاون اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: برگزاری مزایده پس از ثبت نام متقاضیان در سایت‌های مزبور انجام می‌گیرد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما خراسان رضوی

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم