تاریخ: ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۳:۱۷
بازدید: ۴۸۵
کد خبر: ۳۳۴۰۹۲
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

عرضه ۱۰۰ درصد ارزِ صادرات فولاد در سامانه نیما از ابتدای ۱۴۰۳

عرضه ۱۰۰ درصد ارزِ صادرات فولاد در سامانه نیما از ابتدای ۱۴۰۳
‌می‌متالز - صادرکنندگان فولاد به عرضه ۱۰۰ درصد ارز صادراتی در سامانه نیما از اول فروردین ۱۴۰۳ مکلف شدند.

به گزارش می‌متالز، کمیته برگشت ارز حاصل از صادرات تمامی صادرکنندگان زنجیره فولاد از ابتدا تا انتهای زنجیره را مکلف کرد تا از اول فروردین سال ۱۴۰۳ نسبت به عرضه ۱۰۰ درصد ارز خود در سامانه نیما اقدام کنند.

این تصمیم به منظور اجرای بند یک ماده ۸ آئین‌نامه ذیل تبصره ۶ بند ح ماده ۲ مکرر قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز ابلاغی طی مصوبه ۱۷۰، ۶۲۳ مورخ ۱۵/‏۰۹/‏۱۴۰۱‬ هیأت وزیران ناظر بر تکلیف صادرکنندگان گروه فولادی و فلزات اساسی رنگین به بازگشت ارز حاصل از صادرات خود به صورت ۱۰۰ درصد از طریق فروش حواله در سامانه نیما و پیرو مصوبات پانزدهمین جلسه کارگروه بازگشت ارز حاصل از صادرات ناظر بر تکلیف عرضه ارز بخشی از زنجیره تولید فولاد در سامانه نیما وفق مصوبات ۱۹ جلسه کارگروه برگشت ارز مورخ ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ صادر شده است.

منبع: خبرگزاری مهر

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم