تاریخ: ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۲:۳۰
بازدید: ۲۶۱
کد خبر: ۳۳۷۲۰۶
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی

پرواز ۲ هزار درصدی تولید سنگ مس در ۳۰ سال گذشته

پرواز ۲ هزار درصدی تولید سنگ مس در ۳۰ سال گذشته
‌می‌متالز - بررسی آمار‌های منتشر شده از سوی مرکز آمار از افزایش حدود ۲۰ برابری میزان تولید سنگ مس از سال ۱۳۷۰ تا ۱۴۰۰ حکایت دارد.

به گزارش می‌متالز، ایران با دارا بودن یک درصد از جمعیت جهان، بیش از ۶ درصد ذخایر مس دنیا را داراست؛ یعنی مس موجود در کشور بیش از ۶ برابر جمعیت است و با اکتشافاتی که تاکنون انجام شده رتبه پنجم در دنیا را کسب کرده‌ایم که با تداوم کار اکتشاف، این رتبه نیز بهبود خواهد یافت.

مقدار تولید سنگ مس از سال ۱۳۷۰ که به میزان ۳۰۶ هزار و ۸۹۱ تن بوده در سال ۱۴۰۰ با افزایش نزدیک به ۲۰ برابری به ۶ میلیون و ۱۰۷ هزار و ۵۵ تن رسیده است. همچنین این عدد در بازه زمانی یک دهه اخیر نیز بیش از ۳ برابر رشد یافته. شایان ذکر است که مقدار تولید سنگ مس در معادن ایران در سال ۱۴۰۰ بالغ بر یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن نسبت به سال قبل افزایش را ثبت کرده است.

پرواز ۲ هزار درصدی تولید سنگ مس در ۳۰ سال گذشته

پرواز ۲ هزار درصدی تولید سنگ مس در ۳۰ سال گذشته

منبع: پایگاه خبری - تحلیلی ایراسین

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم