تاریخ: ۲۷ فروردين ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۰:۵۸
بازدید: ۱۴۶
کد خبر: ۳۳۷۶۰۸
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

فروش ۲۲۰۹ کیلو طلا در ۱۷ حراج/ فردا حراج بعدی برگزار می‌شود

فروش ۲۲۰۹ کیلو طلا در ۱۷ حراج/ فردا حراج بعدی برگزار می‌شود
‌می‌متالز - در مجموع ۱۷ حراج برگزار شده در مرکز مبادله ارز و طلای ایران تا کنون ۲۲۰۹ کیلو شمش طلای یک کیلویی به فروش رسیده است.

به گزارش می‌متالز، در مجموع ۱۷ حراج برگزار شده در مرکز مبادله ارز و طلای ایران تا کنون ۲۲۰۹ کیلو شمش طلای یک کیلویی به فروش رسیده است.

طی جلسه معاملاتی روز قبل و در دو عرضه عمده و خرد، مجموعا ۲۹۰ قطعه شمش طلای استاندارد از سوی صادرکنندگان عرضه شد. ولی در نهایت هفدهمین حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران با معامله ۱۲۴ قطعه شمش یک کیلوگرمی به پایان رسید. میانگین قیمت شمش‌های طلای معامله شده در این روز، ۴ میلیارد و ۷۴۸ میلیون تومان به ثبت رسید.

بر اساس شیوه‌نامه نحوه برگزاری حراج حضوری شمش طلای استاندارد در مرکز مبادله ارز و طلای ایران مورخ ۰۹ بهمن ماه ۱۴۰۲، هجدهمین جلسه حراج شمش طلای استاندارد روز سه شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۳، برگزار می‌شود.

زمان جلسه حراج از ساعت ۱۲:۰۰ الی ۱۶:۰۰ است و وجه الضمان مبلغ ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال (۳،۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال) به ازای هر قطعه شمش طلای استاندارد است. متقاضی خرید می‌تواند تا ساعت ۲۴ روز دوشنبه مورخ ۲۷ فروردین ماه ۱۴۰۳ مبلغ وجه‌الضمان را پرداخت کند. گفتنی است، مبلغ وجه‌الضمان باید به حساب واسط مرکز مبادله ارز و طلای ایران، مشروط به تایید واریز وجه از سوی این مرکز واریز شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم