تاریخ: ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۳:۰۳
بازدید: ۱۷۹
کد خبر: ۳۳۸۲۹۷
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

گزارش روزانه بورس ۰۳ اردیبهشت/ بازار متعادل شد

گزارش روزانه بورس ۰۳ اردیبهشت/ بازار متعادل شد
‌می‌متالز - بازار سرمایه پس از رشد شارپی که در دو روز گذشته تجربه کرد، روز جاری را با رشدی ۴ هزار واحدی به پایان رساند.

به گزارش می‌متالز، بازار سهام سومین روز کاری هفته بر خلاف دو روز گذشته، متعادل آغاز کرد و رفته رفته هر چه به ساعات پایانی بازار نزدیک شدیم، بر فشار عرضه‌ها افزوده شد؛ بنابراین در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار با رشدی ۴ هزار واحدی به ۲ میلیون و ۳۱۶ هزار واحد رسید. همچنین نیز شاخص کل هم‌وزن با رشدی ۴۳۰۰ واحدی به ارتفاع ۷۵۷ هزار واحد رسید.

گفتنی است سه نماد «بوعلی»، «فملی» و «فولاد» بیشترین تأثیر در شاخص کل بورس و سه نماد «ذوب»، «کاما» و «فولاد» بیشترین تأثیر را در شاخص فرابورس داشته‌اند، همچنین سه نماد «آریا»، «آریان» و «هرمز» سه نماد پرتراکنش بازار بورس و سه نماد «کرمان»، «فزر» و «فصبا» سه نماد پرتراکنش در بازار فرابورس در روز جاری بودند.

لازم به ذکر است که ارزش معاملات خُرد در بازار امروز مورخ ۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، مبلغ ۵ هزار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بود. گفتنی است حقیقی‌ها در روز جاری حدود ۱ میلیارد تومان به بازار سهام تزریق کردند.

در بازار امروز ۲۲۲ نماد در محدوده مثبت و ۲۲۸ نماد در محدوده منفی و در بازار فرابورس ۲۰۳ نماد در محدوده مثبت و ۲۱۱ نماد در محدوده منفی معامله شدند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم