تاریخ: ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۳:۲۵
بازدید: ۱۲۷
کد خبر: ۳۴۶۷۷۱
سرویس خبر : انرژی
در چهار ماهه نخست سال؛

بیش از ۲.۲ میلیون مگاوات ساعت انرژی در نیروگاه شیروان تولید شد

بیش از ۲.۲ میلیون مگاوات ساعت انرژی در نیروگاه شیروان تولید شد
‌می‌متالز - مدیرعامل نیروگاه سیکل‌ترکیبی شیروان گفت: میزان تولید برق این مجموعه در چهار ماه اول امسال از مرز ۲.۲ میلیون مگاوات ساعت عبور کرده است.

به گزارش می‌متالز، «سیدیحیی نوبخت» با اعلام این خبر، افزود: از این میزان تولید بیش از ۱.۶ میلیون مگاوات ساعت سهم واحد‌های گازی و بیش از ۶۵۷ هزار مگاوات ساعت مربوط به واحد‌های بخار بوده است.

وی با بیان اینکه میزان آمادگی نیروگاه شیروان برای تولید بیش از ۲.۳ میلیون مگاوات ساعت بوده است، ادامه داد: در این چهار ماه راندمان نیروگاه سیکل ترکیبی شیروان ۴۵.۰۷ درصد بوده است. در آخر افزود، این مجموعه با ظرفیت تولید یک هزار و ۴۳۴ مگاوات شامل ۶ واحد گازی ۱۵۹ مگاواتی و سه واحد بخار ۱۶۰ مگاواتی است.

منبع: خبرگزاری مهر

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم