تاریخ: ۰۴ مرداد ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۳:۵۶
بازدید: ۱۲۱
کد خبر: ۳۴۶۸۰۴
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

چهلمین حراج حضوری شمش طلا مرکز مبادله یکشنبه برگزار می‌شود

چهلمین حراج حضوری شمش طلا مرکز مبادله یکشنبه برگزار می‌شود
‌می‌متالز - سخنگوی مرکز مبادله گفت: یکشنبه ۷ مرداد چهلمین حراج حضوری شمش طلا را مطابق روال در مرکز مبادله برگزار خواهیم کرد.

به گزارش می‌متالز، اصغر بالسینی سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: تا به امروز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران سی‌ونه حراج حضوری شمش طلا برگزار شده است که در این تعداد حراج ۷۰۶۷ کیلوگرم شمش طلا با ارزشی بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان مورد معامله قرار گرفته است.

این مقام مسوول در ادامه بیان کرد: روز یکشنبه چهلمین حراج حضوری شمش طلا را در مرکز مبادله برگزار خواهیم کرد محدودیت ساعت کاری بانک‌ها در روز‌های شنبه و یکشنبه اثری بر حراج شمش طلای مرکز مبادله نخواهد داشت.

او افزود: زمانی که حراج برگزاری می‌شود بعد از آن فرآیند تسویه‌حساب توسط خریداران انجام می‌شود که این موضوع روز دوشنبه خواهد بود بر این اساس حراج شمش طلا را یکشنبه در ساعت ۱۲ ظهر مطابق اعلام قبلی برگزار خواهیم کرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم