به گزارش میمتالز به نقل از شرکت ملی حفاری ایران، «عبدالله ویسیآرا» گفت: تحقق خدمات از نظر تعداد عملیات ۵.۱ درصد و از نظر درآمدی در قیاس با دوره مشابه سال قبل ۴۶ درصد افزایش دارد.
وی افزود: این خدمات که به صورت یکپارچه و به موازات عملیات حفاری چاههای نفت و گاز اعم از حفر چاههای توسعهای-توصیفی، اکتشافی و چاههای تعمیری تکمیلی در حال بهرهبرداری به شرکتهای متقاضی و پروژههای حفاری شرکت انجام میشود، از مزیتهای شرکت ملی حفاری در میان شرکتهای صاحبنام فعال در این صنعت در جهان است.
مدیر خدمات فنی شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به مقدار درآمد حاصل از ارائه خدمات فنی مهندسی بیان کرد: از مجموع خدمات ارائه شده، ۸۰۹ مورد در موقعیتهای عملیاتی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، ۳۲۰ مورد در شرکت نفت مناطق مرکزی، ۴۲ مورد در شرکت نفت فلات قاره، یک مورد در مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران و ۴۵۲ مورد در دیگر شرکتهای بخش خصوصی و پروژهها ارائه شد.
ویسیآرا گفت: این خدمات شامل ۵۷۳ عملیات تزریقپذیری، ۴۸۲ عملیات سیمانکاری چاه، ۱۳۱ عملیات لولهگذاری چاه، ۱۲۵ عملیات آزمایش چاه با ساق مته، ۷۹ عملیات لوله مغزی سیار، ۴۸ عملیات اسیدکاری ویژه و گسترده، ۳۵ عملیات آزمایش چاه با ساق مته، ۱۳ عملیات نصب آویزه و ۱۸ عملیات ویژه و کامل حفاری با هوا و ثبت یکهزار و ۱۷۰ متر حفاری به این روش و ۱۸ عملیات ویژه حفاری به شیوه زیر فشار تعادل (UBD) است.
وی در کنار توجه به بهبود شرایط کار و سرمایه انسانی جهادگر مجموعه، نوسازی و بازسازی ناوگان و با هدف ارائه باکیفیت و بهموقع خدمات به شرکتهای کارفرما بهعنوان اولویت نخست برنامهریزی در حال اجرای این مدیریت اعلام و تصریح کرد: با توجه به شمار درخواستهای شرکتهای متقاضی و همت و تلاش کارکنان مجرب این مدیریت، پیشبینی میشود تا پایان سال شاهد رشدی قابلتوجه در عملکرد این بخش فنی و تخصصی شرکت باشیم.
منبع: شانا