تاریخ: ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۷:۴۱
بازدید: ۱۱۳
کد خبر: ۳۴۹۱۳۳
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی

فلز سرب کاهشی شد

فلز سرب کاهشی شد
‌می‌متالز - روز جمعه ۲۶ مردادماه ۱۴۰۳، قیمت سرب در بورس فلزات لندن با افت ۱.۵ درصدی نسبت به روز معاملاتی قبل از آن، به یک هزار و ۹۷۵ دلار رسید.

به گزارش می‌متالز، قیمت سرب در بورس فلزات لندن روز جمعه ۲۶ مردادماه ۱۴۰۳، نسبت به آخرین معاملات انجام شده (پنج‌شنبه ۲۵ مردادماه سال جاری)، افت ۱٫۵ درصدی معادل ۳۰ دلار را تجربه کرد؛ به گونه‌ای که در روز پنج‌شنبه ۲۵ مردادماه، سرب دو هزار و پنج دلار به ازای هر تن قیمت‌گذاری شد و قیمت آن روز گذشته به یک هزار و ۹۷۵ دلار به ازای هر تن رسید.

همچنین روز جمعه ۲۶ مردادماه، قیمت سرب در «LME» نسبت به هفته قبل با افت ۰٫۸ درصدی معادل ۱۵ دلار، از یک هزار و ۹۹۰ دلار به یک هزار و ۹۷۵ دلار به ازای هر تن رسید.

موجودی سرب در انبار‌های بورس فلزات لندن در روز جمعه ۲۶ مردادماه ۱۴۰۳ با کاهش یک هزار و ۸۰۰ تنی، از ۱۹۸ هزار و ۷۰۰ تن به ۱۹۶ هزار و ۹۰۰ تن رسید.

منبع: کالاخبر

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم