به گزارش میمتالز، «محمدهادی سلیمیزاده» مدیرعامل شرکت اطلاعرسانی و آموزش بورس در مراسم اختتامیه پنجمین دوره المپیاد اقتصاد، مدیریت و حکمرانی و تجلیل از مدالآوران با تاکید به اینکه فاکتور مهم برای موفقیت در کشور، داشتن پشتکار، دلسوزی، مداومت و روحیه خستگیناپذیر است، گفت: مسائل بسیاری در کشور و اقتصاد وجود دارد که نیازمند پشتکار و پیگیری بسیار از سوی دانش آموختگانی است که امروز توانستهاند در المپیاد اقتصاد، مدیریت و حکمرانی حائز مقام شوند.
او با اشاره به اینکه اقتصاد ایران هنوز با مفاهیمی، چون قیمتگذاری دستوری و عدم سرمایهگذاری مناسب و به موقع مواجه است، گفت: تشخیص به موقع خلاهای موجود در اقتصاد امری ضروری است؛ لذا سازمان بورس در حال کمک به تدریس سواد مالی برای گروههای مختلف سنی است تا در آینده شاهد حل مسائل مختلف اقتصادی از سوی این دانشآموختگان باشیم.
سلیمیزاده بر لزوم پیگیری، استمرار، مداومت و انگیزه بالا در این مسیر تاکید کرد و افزود: ضروری است دانش آموزان سراغ رشتههایی تحصیلی، چون مالی و اقتصادی بروند تا بتوانند آینده کشور را به سمت شکوفایی و حل مسائل اقتصادی پیش ببرند.
در ادامه این مراسم، مصطفی زمانیان، رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک، خطاب به دانشآموختگانی که در پنجمین المپیاد اقتصاد، مدیریت و حکمرانی حائز رتبه و کسب مدال نقره و برنز شدهاند، گفت: امروز پشت فرمان مهمترین مسائل کشور نشستهاید، این المپیاد فرصتی است که جمعی از دانشآموختگان با استعداد قرار است مسیر آینده کشور و همچنین مسیر زندگی خود را تعیین و آن را هموارتر کنند.
او تاکید کرد: کشور در انتظار درخشیدن دانشآموختگانی است که مسائل مهم اقتصاد کشور را حل و گشودن گرههای آن است.
زمانیان ادامه داد: امروز شما منتخبان حوزه اقتصاد، مدیریت و حکمرانی هستید و کشور تکلیف بزرگی را به دوش شما قرار داده است که امیدواریم با توان و ایدههای خلاق شما کشور را به سمت سربلندی و پیشرفت پیش ببرید.
رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک تاکید کرد: دانشآموختگان این عرصه طلایهداران و پیشکسوتان حوزه المپیاد اقتصاد، مدیریت و حکمرانی هستید و رسالت بزرگی بر دوش دارید تا آینده امیدآفرینی را برای نسلهای آینده ایجاد کنید.
در این مراسم، احسان چیت ساز، رئیس کمیته علمی المپیادهای اقتصاد و مدیریت و همچنین عضو هیات علمی دانشگاه تهران با بیان اینکه امسال برای نخستین بار موفق به دریافت مدال نقره جهانی و مدال برنز شدهایم، گفت: این موفقیت مرهون تلاش و همت دانش آموختگانی است که با توانمندی بسیار توانستند این مدالها را برای کشور در حوزه اقتصاد، مدیریت و حکمرانی کسب کنند.
او تاکید کرد: موفقیت کشور در گرو داشتن ظرفیتها و استعدادهایی است که جزو منابع ارزشمند محسوب میشوند.
این استاد دانشگاه گفت: باید نهادی برای پرورش استعدادهای درخشان در حوزه اقتصاد و مدیریت تشکیل دهیم که مسیر آنها صنعتی سازی کشور بوده و دانش نظری را با تجربیات عملی گره بزنند.
چیت ساز اعلام کرد: به طور قطع، از ظرفیتهای موجود برای المپیادهای بین المللی درحوزههای مختلف بهرهمند خواهیم شد. تلاش این است که ظرفیت المپیاد را برای همه دانش آموزان سراسر کشور فراهم کنیم تا همه از عدالت آموزش بهرهمند شوند.
او تاکید کرد: از سال آینده برای کسانی که موفق به کسب مدال طلا شوند شامل تسهیلات ویژه خواهند شد تا مهارتهای خود را ارتقا دهند.
در این مراسم از برگزیدگان مدالهای طلا، نقره و برنز تقدیر به عمل آمد به این صورت که برای سال ۱۴۰۲، تعداد ۱۰ نفر موفق به کسب مدال طلا، ۱۵ نفر مدال نقره و ۱۶ نفر مدال برنز شده بودند که امروز مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفتند.
یادآور میشود؛ تعداد ۵ نفر از تیم مدال آوران طلا به مسابقات جهانی اعزام شده بودند که از مجموع ۵ نفر اعزامی، یک نفر مدال نقره و یک نفر هم موفق به کسب مدال برنز شد.