تاریخ: ۱۸ شهريور ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۹:۱۵
بازدید: ۹۹
کد خبر: ۳۵۱۴۵۴
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

افزایش ۲ برابری معاملات بورس انرژی

افزایش ۲ برابری معاملات بورس انرژی
‌می‌متالز - حجم معاملات روزانه شرکت‌های توزیع نیروی برق در بورس انرژی با ۲۳۲ درصد افزایش از ۱۲۹ هزار و ۴۵۶ مگاوات ساعت (۱۳ شهریور) به ۴۳۰ هزار و ۲۷۲ مگاوات ساعت (در ۱۷ شهریور) رسید.

به گزارش می‌متالز به نقل از وزارت نیرو، گزارش روزانه معاملات شرکت‌های توزیع نیرو در بورس انرژی از افزایش ۲۳۲ درصدی حجم معاملات و رسیدن به رقم ۴۳۰ هزار و ۲۷۲ مگاوات ساعت در روز شنبه ۱۷ شهریور جاری نسبت به ۱۲۹ هزار و ۴۵۶ مگاوات ساعت روز ۱۳ شهریورماه حکایت دارد.

حداکثر قیمت بورس نیز در روز گذشته با ۷ درصد کاهش به رقم ۱۲۳ تومان و ۶ ریال به ازای هر کیلووات ساعت فروش انرژی تنزل یافت.

همچنین طی روز گذشته تعداد شرکت‌های توزیع حاضر در معاملات با ۷۰ درصد افزایش به ۱۷ شرکت رسید و در بخش تولید نیز تعداد نیروگاه‌های دولتی مشارکت‌کننده در بازار بورس ۱۴ درصد و نیروگاه‌های خصوصی ۲۵۰ درصد افزایش داشته است.

این گزارش با اشاره به سهم ۶۶ درصدی نیروگاه‌های خصوصی از کل حجم فروش برق در روز ۱۷ شهریور، از افزایش حدود ۳۰ برابری فروش نیروگاه‌های خصوصی در این روز نسبت به ۱۳ شهریور جاری خبر می‌دهد که با ۲۹۶۸ درصد افزایش از ۹ هزار و ۲۴۰ مگاوات ساعت به ۲۸۳ هزار و ۴۴۰ مگاوات ساعت رسید و حجم فروش نیروگاه‌های دولتی نیز با ۲۴ درصد افزایش از ۱۱۸ هزار و ۲۴۲ به ۱۴۶ هزار و ۸۳۲ مگاوات ساعت افزایش یافته است.

منبع: خبرگزاری مهر

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم