به گزارش میمتالز، «احمد کرمیراد» عضو هیات مدیره انجمن سازههای فولادی امروز (چهارشنبه، ۰۴ مهر) در نخستین نشست تخصصی مدیران صنعت سازههای فولادی ایران با اشاره به اینکه در ساختوساز کشور باید به سمت سازههای فولادی حرکت کند، گفت: طی سالهای اخیر یه صنعت سازههای فولادی به صورت جدی توجه نشده، درحالی که این صنعت در ۵۰ سال گذشته نقش پررنگ و حائز اهمیتی داشته است، زیرا در دهههای ۷۰ و ۸۰ تمام سازههای فلزی وزارت نفت توسط خارجیها ساخته میشد.
وی افزود: با روی کار آمدن اعضای انجمن سازههای فولادی در وزارت، امروزه هیچگونه سازه فلزی در خشکی و دریا از خارج وارد نمیشود. در وزارت صمت نیز توسعه زیرساختهای نیشکری، خودرو سازی وتمام صنایع سیمانی داخلیسازی شده است.
این مقام صنفی با اشاره به اینکه صنعت سازههای فولادی بیمار است و اگر در سالهای آتی رسیدگی جدی به آن نشود، بیشک به کما میرود، تاکید کرد: در راستای ساخت مسکن با بهرهمندی از اسکلت فلزی اگر ظرفیت ۱۵۰۰ تنی اسکلت فلزی در ۲۰ استان به صورت نرمال به توزیع برسد، سالانه قابلیت ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی با متراژ ۱۰۰ مترمربع را خواهیم داشت.
در ادامه نشست، محمدمهدی حیدری رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، گفت: در وزارت راه و شهرسازی تجربه رتبهبندی واحدهای تولید را داریم و در حوزه تولید قیر و آسفالت با توجه به اینکه مصرفکننده اصلی وزارت راه و شهرسازی بحث رتبهبندی را سالها است که دنبال میکنیم.
وی تاکید کرد: در نهضت ملی مسکن ۴ میلیون مسکن ساخته میشود و بزرگترین مشکل نهضت ملی، تامین مسکن است. باید شیوه مشارکتی با وزارت راه و شهرسازی مکتوب شود تا بتوانیم از توان تولیدکنندگان سازههای فولادی بهرهمند شویم و معضل مسکن کشور را برطرف کنیم.
منبع: خبرگزاری مهر