تاریخ: ۰۸ مهر ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۱:۳۴
بازدید: ۱۰۷
کد خبر: ۳۵۳۶۶۷
سرویس خبر : مسکن و ساختمان

بیش از نیمی از بافت فرسوده در چندین استان کشور نوسازی شده است

بیش از نیمی از بافت فرسوده در چندین استان کشور نوسازی شده است
‌می‌متالز - معاون وزیر راه‌وشهرسازی گفت: بیش از ۵۰ درصد از محلات فرسوده برخی استان‌های کشور به دلیل اجرای طرح‌های تشویقی، نوسازی شده‌اند.

به گزارش می‌متالز، محمد آیینی مدیرعامل شرکت باز آفرینی شهری گفت: محدوده‌های هدف بازآفرینی شهری در تمامی استان‌های کشور نیاز به بازنگری دارد که این اقدام در دستو رکار قرار گرفته است.

وی ادامه داد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته طی سال گذشته و با ارائه بسته‌های تشویقی به متقاضیان شاهد آن هستیم که برخی محلات بیش از ۵۰ درصد نوسازی شده‌اند و این بافت‌ها از حوزه بافت‌های فرسوده خارج می‌شوند.

معاون وزیر راه‌وشهرسازی بیان کرد: این محلات روند نوسازی را طی کرده‌اند و محلات ناپایدارتر باید جایگزین آنها شوند که این اقدامات نیازمند بازنگری دقیق محدوده محلات هدف ضروری است.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با تاکید بر اینکه براساس برنامه هفتم، باید تا پایان اجرای آن ۲۰ درصد از سطح بافت‌های فرسوده و ناکارآمد کشور کاهش یابد گفت: باید هر سال ۷ هزار هکتار از سطح بافت فرسوده کشور کاسته شود؛ بنابراین، این موضوع باید در برنامه‌ریزی‌های سالانه قرار گیرد و تدابیر عملیاتی برای آن اتخاذ شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم