تاریخ: ۰۱ آبان ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۱:۰۴
بازدید: ۱۱۴
کد خبر: ۳۵۶۲۸۰
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
مدیرکل صمت استان کردستان خبر داد؛

ساماندهی ۲۵۰۰ واحد صنفی آلاینده در شهرک‌های صنفی سنندج

ساماندهی ۲۵۰۰ واحد صنفی آلاینده در شهرک‌های صنفی سنندج
‌می‌متالز - مدیرکل صمت استان کردستان با اشاره به طرح ساماندهی صنوف آلاینده پس از سال‌ها بلاتکلیفی، گفت: بر اساس این طرح، حدود ۲ هزار و ۵۰۰ واحد صنفی آلاینده مانند مصالح فروشان و فلزکاران به این مجتمع‌ها منتقل خواهند شد.

به گزارش می‌متالز، «محمدبختیار خلیقی» مدیرکل صمت استان کردستان، در مراسم آغاز طرح ساماندهی صنوف آلاینده در سنندج، گفت: این طرح در راستای کاهش آلودگی محیط زیست و بهبود کیفیت زندگی شهروندان سنندجی اجرا می‌شود.

وی با اشاره به این مطلب که این شهرک برای ساماندهی و انتقال واحد‌های صنفی آلاینده از سطح شهر سنندج به مکانی مناسب احداث شده، دارای ویژگی‌های برجسته‌ای است، افزود: سرمایه ثابت آن ۱۷ هزار میلیارد ریال، مدت اجرای طرح ۲۴ ماه در ۴۷ هکتار مساحت زمین با ۲۴۰ هزار متر مربع با سطح کل زیر بنا صادر شده است.

مدیرکل صمت استان کردستان با بیان اینکه در حال حاضر ۲۷ هزار واحد صنفی و آلاینده در سطح استان وجود دارد که ۹ هزار واحد از این تعداد در شهر سنندج فعالیت دارند، ادامه داد: ۷ اتحادیه به انواع مختلف صوتی، بهداشتی و ... صنوف آلاینده محسوب می‌شوند و باید تمهیدات لازم برای ساماندهی این واحد‌ها انجام گیرد.

وی یادآور شد: این شهرک با برخورداری از زیرساخت‌های مناسب، زمینه را برای فعالیت‌های تولیدی و خدماتی در فضایی امن و بهداشتی فراهم خواهد کرد.

خلیقی همچنین گفت: صدور مجوز این شهرک گامی مهم در راستای توسعه و عمران استان کردستان، به ویژه شهر سنندج، محسوب می‌شود و امیدواریم با تلاش و همت مسوولان شاهد بهره‌برداری از آن در موعد مقرر باشیم.

منبع: شاتانیوز

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم