تاریخ: ۰۶ آبان ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۱:۱۹
بازدید: ۱۱۰
کد خبر: ۳۵۶۸۴۲
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی

ایالات متحده در تلاش برای شکستن سیطره چین بر مواد معدنی

ایالات متحده در تلاش برای شکستن سیطره چین بر مواد معدنی
‌می‌متالز - ایالات متحده ساخت یک معدن عظیم لیتیوم جدید در نوادا را تصویب کرده و معافیت‌های مالیاتی را برای برخی از معدنچیان به عنوان بخشی از استراتژی خود برای شکستن سلطه چین بر زنجیره تامین مواد معدنی حیاتی، تمدید کرده است.

به گزارش می‌متالز، تولیدکننده استرالیایی آیونیر روز پنجشنبه گفت مجوز فدرال برای معدن لیتیوم بور ریولیت ریج دریافت کرده است، پروژه‌ای که می‌تواند لیتیوم کافی برای تامین انرژی حدود ۳۷۰۰۰۰ خودروی الکتریکی در سال تولید کند.

این فلز نقره‌ای-سفید یک عنصر ضروری در تولید باتری‌های قابل شارژ و برای آینده صنعت خودرو‌های الکتریکی حیاتی است.

ریولیت ریج اولین تاییدیه معدن لیتیوم توسط دولت جو بایدن است که به آیونیر وام ۷۰۰ میلیون دلاری برای کمک به ساخت پروژه‌ای پیشنهاد داده است که تولید لیتیوم ایالات متحده را پس از تکمیل در سال ۲۰۲۸ چهار برابر می‌کند.

از سال ۲۰۰۲، تنها سه معدن ایالات متحده برای مواد معدنی حیاتی آنلاین شده اند، که هیچ کدام در زمین‌های عمومی قرار ندارند. پس از اینکه تاییدیه به ۷.۹۲ دلار بسته شد، سهام آیونیر در معاملات نیویورک ۱۵ درصد رشد کرد.

تولیدکنندگان غربی برای رقابت با رقبای چینی در تولید و پالایش مواد معدنی حیاتی به دلیل هزینه‌های بالاتر، استاندارد‌های نظارتی سخت‌تر و تاخیر‌های ناشی از چالش‌های قانونی، با مشکل مواجه شده‌اند. استخراج و فرآوری لیتیوم اثرات زیست محیطی قابل توجهی دارد، زیرا از مقادیر زیادی آب و انرژی و همچنین مواد شیمیایی سمی مانند اسید سولفوریک استفاده می‌کند. پروژه Ioneer با مخالفت گروه‌های حفاظتی مواجه شده است که هشدار داده‌اند که می‌تواند گونه‌ای از گل‌ها را در معرض خطر انقراض قرار دهد. تنظیم‌کننده‌های ایالات متحده گفتند که با این شرکت برای اصلاح پروژه‌اش و توسعه یک طرح حفاظتی برای گل گندم سیاه Tiehm's کار کرده‌اند که اجازه می‌دهد تایید معدن پس از بررسی شش ساله ادامه یابد.

برنارد رو، مدیرعامل آیونیر، گفت که معدن نوادا این شرکت به قطع وابستگی مشتریان آمریکایی به شرکت‌های چینی کمک می‌کند که بیش از دو سوم ظرفیت پالایش لیتیوم جهان را تشکیل می‌دهند.

این هفته سازمان زمین‌شناسی ایالات متحده اعلام کرد که بین ۵ تا ۱۹ میلیون تن ذخایر لیتیوم در زیر جنوب غربی آرکانزاس پیدا کرده است که به طور بالقوه برای برآورده کردن تقاضای جهانی لیتیوم باتری خودرو در سال ۲۰۳۰ کافی است. با این حال، بیشتر لیتیوم جهان در استرالیا یا از دریاچه‌های بزرگ آب نمک در آمریکای جنوبی استخراج می‌شود و سپس در چین پردازش می‌شود.

تحلیلگران گفتند که تصویب معدن و معافیت‌های مالیاتی گام‌های مهمی در تلاش‌های واشنگتن برای ایجاد انگیزه جهت گسترش صنعت استخراج و پالایش لیتیوم داخلی برای تامین بخش خودرو‌های الکتریکی است. تولیدکنندگان نفت ExxonMobil و Occidental از جمله شرکت‌هایی هستند که پروژه‌های آزمایشی لیتیوم را به ترتیب در آرکانزاس و کالیفرنیا دنبال می‌کنند.

منبع: ایفنا

عناوین برگزیده