تاریخ: ۱۹ آبان ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۲:۴۸
بازدید: ۱۲۳
کد خبر: ۳۵۸۰۹۶
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
مدیرعامل هلدینگ بین‌المللی توسعه صنایع و معادن غدیر تشریح کرد:

جزئیات زنجیره ارزش فولاد وکغدیر/ کارنامه وکغدیر تا نیمه ۱۴۰۳/ سوددهی ۱۰۰ هزار میلیاردی

جزئیات زنجیره ارزش فولاد وکغدیر/ کارنامه وکغدیر تا نیمه ۱۴۰۳/ سوددهی ۱۰۰ هزار میلیاردی
‌می‌متالز - سیدابوتراب فاضل، مدیرعامل شرکت بین‌المللی توسعه صنایع و معادن غدیر اظهار داشت: سود خالص «وکغدیر» از ۳۸ هزار و ۳۶۵ میلیارد ریال در سال گذشته به ۱۰۰ هزار میلیارد ریال (به میزان ۶۱ هزار و ۶۳۵ میلیون ریال معادل ۱۶۰٫۷ درصد سرمایه کنونی) رسیده است. همچنین ارزش دارایی‌های این شرکت نیز از مرز ۸۷۹ میلیارد ریال در سال جاری عبور کرده است.

به گزارش می‌متالز، شرکت بین‌المللی توسعه صنایع و معادن غدیر (نماد بورسی وکغدیر) که نزدیک به ۸۳ درصد سهام آن به شرکت سرمایه‌گذاری غدیر تعلق دارد، در سال ۱۳۹۰ تاسیس شد و در سال ۱۴۰۰ از سهامی خاص به سهامی عام تغییر پیدا کرد. این هلدینگ بزرگ معدنی و صنعتی با توسعه دامنه فعالیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های خود در سال‌های اخیر توانسته است ضمن بسترسازی برای تحقق جهش تولید به ویژه در عرصه زنجیره فولاد، تحولی شگرف را در زمینه شاخص‌های عملکردی و مالی رقم بزند.

سود خالص «وکغدیر» از ۳۸ هزار و ۳۶۵ میلیارد ریال در سال گذشته به ۱۰۰ هزار میلیارد ریال (به میزان ۶۱ هزار و ۶۳۵ میلیارد ریال معادل ۱۶۰٫۷ درصد سرمایه کنونی) رسیده است. همچنین ارزش دارایی‌های این شرکت نیز از ۲۷۶ هزار میلیارد ریال در سال ۱۳۹۹، از مرز ۸۷۹ میلیارد ریال در سال جاری عبور کرده است.

تکمیل زنجیره فولاد در وکغدیر

این شرکت با سرمایه‌گذاری‌های هوشمندانه توانسته زنجیره ارزش فولاد را در دل خود کامل کند. بدین صورت که سنگ آهن مورد نیاز توسط گهرزمین و صنایع معدنی نوظهور کویر بافق تامین شده و به کنسانتره تبدیل می‌شود. در مرحله بعد در گهرزمین و غدیر ایرانیان گندله ایجاد شده و سپس در فولاد گل‌گهر، غدیر نی‌ریز و ایرانیان به آهن اسفنجی تبدیل می‌شود. در مرحله پایانی این آهن اسفنجی در فولاد آلیاژی ایران و غدیر نی‌ریز به فولاد تبدیل می‌شود و این یعنی رسیدن از سنگ آهن به فولاد که ارزش افزوده قابل توجهی نصیب شرکت اصلی می‌کند.

جزئیات زنجیره ارزش فولاد وکغدیر/ کارنامه وکغدیر تا نیمه ۱۴۰۳/ سودهی ۱۰۰ هزار میلیاردی

برنامه‌های هلدینگ وکغدیر برای ۱۴۰۳

از برنامه‌های مهم هلدینگ وکغدیر می‌توان به ظرفیت رسیدن واحد یزد یک شرکت فولاد آلیاژی ایران، احداث خردایش و پرعیارسازی گزستان، تولید شمش تجاری شرکت فولاد غدیر نی‌ریز، به ظرفیت رسیدن عصر نوین بهاباد، به ظرفیت رسیدن گندله‌سازی بهاباد، اتمام ۲ واحد مگامدول گهرزمین هر کدام به ظرفیت ۱.۸۵ میلیون تن در سال، احداث ۲ واحد کنسانتره سازی نوظهور کویر بافق به روش EPCF، به ظرفیت رساندن واحد سوم احیا شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر، برنامه انتشار اوراق ۵۰۰۰ میلیارد تومان اوراق بدهی توسط شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر، بازپرداخت اقساط وام صندوق توسعه ملی شرکت فولاد آلیاژی ایران، پیشبرد پروژه کلاف شرکت فولاد آلیاژی ایران، پیگیری جهت انتقال واحد فولادسازی پس از تکمیل و راه اندازی واحد فولادسازی شرکت نی‌ریز و… اشاره کرد.

دستاورد‌های مهم وکغدیر تا نیمه ۱۴۰۳

برجسته‌ترین دستاورد‌هایی که هلدینگ وکغدیر از آغاز ۱۴۰۰ تا نیمه ۱۴۰۳ کسب کرده است شامل این موارد است: ارتقا ۶۷۰ درصدی سرمایه هلدینگ از ۱۳۰۰ به ۱۰۰۰۰ میلیارد تومان، افزایش ۱۸ برابری سود خالص هلدینگ از ۴۱۱ به ۷۵۲۸ میلیارد تومان، رشد ۲۲۶ درصد خالص ارزش داریی‌ها هلدینگ از ۲۷ به ۸۸ همت، اخذ پذیرش سهام هلدینگ در بورس تهران و عرضه عمومی سهام با عوایدی بالغ بر ۴ هزار میلیارد تومان، کسب عنوان یکی از سه شرکت پیشرو در اقتصاد ایران از میان ۵۰۰ شرکت برتر کشور در همایش شرکت‌های برتر ایران، تامین بیش از ۱۳۰۰۰ میلیارد تومان منابع مالی از طریق انتشار اوراق بدهی یوزانس اعتبار اسنادی و تسهیلات بانکی در هلدینگ و شرکت‌های سرمایه پذیر، افزایش تعداد معادن و محدوده‌های فعال معدنی هلدینگ از ۱۰ به ۳۲ مورد، بورسی کردن شرکت‌های فولاد شاهرود و آهن و فولاد غدیر ایرانیان و اقدام جهت بورسی نمودن شرکت‌های فولاد غدیر نی‌ریز و نوظهور کویر بافق، اتمام پروژه فولادسازی ۱ میلیون تنی نی‌ریز و اخذ اولین شمش فولاد در بهار ۱۴۰۳ پس از ۱۶ سال، اتمام پروژه یزد یک به ظرفیت ۷۰۰ هزار تن، اتمام پروزه خردایش و پرعیارسازی سنگ آهن نوظهور کویر بافق به ظرفیت خوراک دهی ۴ میلیون تن در سال از طریق روش BOT، اجرای پروژه ارتقا خطوط کنسانتره و گندله گهرزمین هر یک به ظرفیت ۲ میلیون تن در سال، اجرای پروژه افزایش ظرفیت ۵۰ درصدی تولید آهن اسفنجی در شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان از ۸۰۰ هزار به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تن در سال، اجرای پروژه کلاف فولاد آلیاژی به ظرفیت ۴۰۰ هزار تن در شرکت فولاد آلیاژی ایران، اجرای پروژه تولید ۵.۲ میلیون تن گندله در سال در شرکت فولاد غدیر نی‌ریز، اتمام پروژه ۴ میلیون تنی گندله‌سازی در شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان، تولید الکتروموتور‌های BLDC در شرکت موتوژن مطابق با استاندارد روز، اجرای پروژه احداث دو واحد مگامدول احیا، آغاز پروژه احداث خط تولید کنسانتره به ظرفیت ۲.۵ میلیون تن در سال در شرکت نوظهور کویر بافق، اجرای پروژه تولید ۳ میلیون تن ورق تجاری و آلیاژی در شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر به روش هات لینک به ارزش یک میلیارد دلار، افتتاح سومین مگامدول احیا شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر و … .

جزئیات زنجیره ارزش فولاد وکغدیر/ کارنامه وکغدیر تا نیمه ۱۴۰۳/ سودهی ۱۰۰ هزار میلیاردی

منبع: چیلان

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده