به گزارش میمتالز، دکتر مرتضی سادات، مدیرعامل و رئیس هیات مدیره این شرکت گفت: صنایع سیمان تمام نیاز داخلی را تامین نموده و کشور را از واردات این محصول استراتژیک که نقش موثری در توسعه زیرساختهای کشور نظیر ساختمانسازی، سدسازی و پروژههای عمرانی و ... دارند بینیاز میسازند. این کارخانجات اغلب با صادرات محصولات خود یکی از پایههای اصلی تامین منابع ارزی کشور نیز هستند.
توسعه و بهبود عملکرد و در برخی مواقع حتی ادامه فعالیت این کارخانجات به دلیل کمبود منابع برق و انرژی دچار اختلال میشود و لذا بهینهسازی مصرف انرژی یکی از راهکارهایی است که اخیرا در کشورهای توسعه یافته مد نظر قرار گرفته است.
وی افزود: هم اکنون با توجه به اهمیت و رشد شتابان هوش مصنوعی در صنایع مختلف، شرکت پژواک طی یک سال اخیر با رایزنی و هماهنگی با شرکتهای ژاپنی در نظر دارد برنامه بازدید تخصصی از شرکتهای ارائهدهنده خدمات هوش مصنوعی به صنایع سیمانی در کشور ژاپن را برگزار نماید.
این بازدید در شهرهای توکیو، اوساکا و کیوتو ژاپن و در بهمنماه سال جاری برگزار خواهد شد و فرصت مناسبی برای الگوبرداری و تعریف پروژههای مرتبط با کاربرد هوش مصنوعی در صنعت سیمان خواهد بود.
مرتضی سادات در مورد تورهای تخصصی برگزار شده صنایع به خصوص در حوزه صنعت سیمان تاکنون نیز گفت: طبق برنامهریزیهای صورت گرفته در سال ۱۳۹۸ گروهی از متخصصین صنایع سیمان کشور از آخرین دستاوردهای شرکتهای فناوری اروپایی در زمینه تکنولوژیهای بهرهوری انرژی در صنایع سیمان بازدید کردند.
اعضای این گروه شامل ۱۶ نفر از متخصصین و نمایندگان فنی ۹ شرکت بزرگ صنایع سیمان کشور نظیر سیمان ممتازان، سیمان سبزوار و … بودند.
این بازدید تخصصی ۸ روزه از تاریخ ۰۲ لغایت ۰۹ آبانماه و در کشورهای آلمان، هلند و بلژیک برگزار گردید و ۷ مرکز و شرکت مرتبط با سیاستگذاری، تحقیق و توسعه، فنی و مهندسی مرتبط با بهرهوری انرژی در صنایع سیمان مورد بازدید قرار گرفت. از جمله مراکز:
European Cement Association (Cembureau)
Port of Antwerp
APPRO-TECHNO SPRL
Verein Deutscher Zementwerke e.V. (VDZ)
LOESCHE GmbH
AUMUND GmbH
Delft University of Technology
لازم به ذکر است شرکت پژواک (پژوهش ایده کاوش) طی یک دهه فعالیت مستمر و برقراری ارتباطات سطح بالا با شرکتهای فناور کشورهای پیشرفته، تلاش دارد با مشارکت طرفهای خارجی بخشی از این فناوریها را از طریق شرکتهای دانشبنیان داخلی بومیسازی نموده و در اختیار بازار مصرف داخلی و خارجی قرار دهد.
برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به وبسایت این شرکت به آدرس www.Pezhvac.com یا با آقای مهندس هاشمی (۰۹۹۲۱۶۰۹۱۲۶) مدیر پروژه این طرح تماس حاصل نمایید.
منبع: سیمان خبر