تاریخ: ۳۰ آبان ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۵:۳۲
بازدید: ۱۹۵
کد خبر: ۳۵۹۲۷۰
سرویس خبر : متالورژی و مواد

تولید سالانه ۱۰۰ هزار تن فروسیلیس در پنج واحد بزرگ ملایر

تولید سالانه ۱۰۰ هزار تن فروسیلیس در پنج واحد بزرگ ملایر
‌می‌متالز - رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت ملایر با بیان اینکه این شهرستان بیش از ۳۰ درصد فروسیلیس کشور را تولید می‌کند، گفت: در حال حاضر سالانه ۱۰۰ هزار تُن فروسیلیس در پنج واحد بزرگ فرآوری سیلیس در شهرک صنعتی امام رضا (ع) جوکار تولید می‌شود.

به گزارش می‌متالز، «وحید فارسی‌جوکار» روز چهارشنبه اظهار کرد: شرکت آهن و سیلیس آذرخش یکی از واحد‌های فعال این شهرک با ظرفیت اسمی تولید ۱۲ هزار تُن فروسیلیسیم با سیلیکون بیش از ۵۵ درصد وزنی و ۳۶۰۰ تُن پودر میکرو سیلیکا است که برای ۱۲۰ نفر اشتغال ایجاد کرده است.

وی افزود: طرح توسعه این شرکت نیز با ۱۳ هزار میلیارد ریال در دست اجرا است که ظرفیت تولید اسمی آن ۶ هزار تُن پودر میکرو سیلیکا و ۲۰ هزار تُن فروسیلیس با سیلیکون بیش از ۵۵ درصد وزنی و ظرفیت ایجاد ۱۶۰ نفر است.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت ملایر همچنین اظهار کرد: شرکت فروسیلیس غرب پارس با ظرفیت تولید ۲۴ هزار تُن و سرمایه‌گذاری بیش از ۲ هزار میلیارد ریال نیز در این شهرک در حال فعالیت است و زمینه اشتغال برای ۲۵۰ نفر را ایجاد کرده است.

فارسی ادامه داد: فروآلیاژ آساآذرین با سرمایه‌گذاری یازده هزار میلیارد ریال و اشتغالزایی ۱۵۰ نفر و ظرفیت تولید ۱۸ هزار تُن فروسیلیس و واحد فروسیلیس صدرا ذوب الوند با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۴ هزار میلیارد ریال و اشتغال اسمی ۱۷۰ نفر با ظرفیت تولید ۱۸ هزار تُن فروسیلس از دیگر واحد‌های بزرگ فعال صنعتی و معدنی این شهرستان در زمینه فرآوری سیلیس است.

تولید ۸۸۰۰ تُن منسوج استخوان‌بندی تایر در ملایر

وی گفت: فروآلیاژ لوتوس آدلی با سرمایه‌گذاری ۱۴ هزار میلیارد ریال و اشتغالزایی ۱۵۰ نفر در زمینه تولید فروسیلیکو منگنز با ظرفیت ۲۵ هزار تُن و فروآلیاژ رهاورد زاگرس با سه هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری و ظرفیت تولید ۶ هزار تُن فروسیلیسیم در حال فعالیت هستند.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت ملایر، شرکت کیان‌کُرد را از دیگر واحد‌های بزرگ صنعتی این شهرستان برشمرد و افزود: این واحد سالانه قادر به تولید ۴۷۰ تُن منسوج استخوان‌بندی تسمه و هشت هزار و ۸۰۰ تُن منسوج استخوان‌بندی تایر است که برای ۱۹۴ نفر فرصت شغلی ایجاد کرده است.

فارسی بیان کرد: شرکت معادن سُرمک نیز از دیگر ظرفیت‌های بزرگ صنعتی و معدنی این شهرستان است که برای ۴۰۰ نفر اشتغال ایجاد کرده و در زمینه تولید اکسید آهن با ظرفیت ۲۵ هزار تُن، اکسید مس قرمز با ۱۰ هزار تُن ظرفیت، اکسید روی ۱۰ هزار تُن، اکسید سرب پنج هزار تُن و فلوتر مخصوص سرب و روی با ۳۶ هزار تُن ظرفیت فعال است.

فعالیت ۲۲۳ واحد صنعتی دارای پروانه بهره‌برداری در ملایر

فارسی یادآور شد: در حال حاضر ۲۲۳ واحد صنعتی در این شهرستان دارای پروانه بهره‌برداری است که برای بیش از پنج هزار نفر اشتغال ایجاد کرده و واحد‌های جواز تاسیس دارای اعتبار این شهرستان نیز ۲۵۲ واحد با حجم سرمایه‌گذاری ۱۱۷ هزار و ۸۳۷ میلیارد ریال و اشتغال بیش از ۶ هزار نفر است.

وی عمده محصولات تولیدی این شهرستان را فروسیلسییم، فروسیلیکو منگنز، دستکش معاینه و جراحی، کشمش بسته‌بندی شده، کنسانتره سرب و روی، منسوج بی‌بافت، پارافین مایع و جامد، وازلین، شمش فولاد سبک آلیاژی، کاغذ کرافت، منسوج تایر، منسوج تسمه، میلگرد فولادی، آب معدنی، آجر و مواد معدنی دانه‌بندی شده در ۴۷ واحد معدنی عنوان کرد.

شهرستان ملایر دارای پنج شهرک و نواحی صنعتی فعال است.

منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) همدان

عناوین برگزیده