تاریخ: ۰۲ آذر ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۱:۳۸
بازدید: ۱۶۶
کد خبر: ۳۵۹۴۵۲
سرویس خبر : اجتماعی
کارشناس و فعال حوزه کتاب مطرح کرد؛

پر رنگ کردن مساله کتاب با سرمایه‌گذاری فولاد مبارکه در نمایشگاه‌ها و ترویج فرهنگ کتابخوانی

پر رنگ کردن مساله کتاب با سرمایه‌گذاری فولاد مبارکه در نمایشگاه‌ها و ترویج فرهنگ کتابخوانی
می متالز - حجت‌الاسلام محمدرضا جوان آراسته، کارشناس و فعال حوزه کتاب در نخستین رویداد توسعه فرهنگ کتابخوانی فولاد مبارکه گفت: آدم‌های کتاب‌خوان آدم‌های بزرگ‌تری هستند فارغ از اینکه فعال در حوزه صنعت باشند یا کارمند دولتی و یا کشاورز و … بنابراین آدم کتاب‌خوان آدم رشد یافته و تأثیرگذاری است و زمانی که فولاد مبارکه برای خانواده خود مساله کتاب را پررنگ می‌کند، یک معنا دارد آن هم اینکه من دوست دارم جامعه‌ای که با آن کار می‌کنم را رشد دهم.

به گزارش می‌متالز، حجت‌الاسلام محمدرضا جوان آراسته، کارشناس و فعال حوزه کتاب در حاشیه نخستین رویداد توسعه فرهنگ کتابخوانی فولاد مبارکه اظهار کرد: نمایشگاه اختصاصی کتاب با ۳۰۰۰ عنوان کتاب در موضوعات مختلف ادبیات، فرهنگی، مذهبی، علمی، روانشناسی و خانواده در این نمایشگاه وجود داشت و فولاد مبارکه درواقع خرید کتاب را تسهیل کرد و تخفیف مناسبی برای فروش در نظر گرفتند.

وی بر این باور است که آدم‌های کتاب‌خوان آدم‌های بزرگ‌تری هستند فارغ از اینکه فعال در حوزه صنعت باشند یا کارمند دولتی و یا کشاورز و … بنابراین آدم کتاب‌خوان آدم رشد یافته و تأثیرگذاری است و زمانی که فولاد مبارکه برای خانواده خود مسئله کتاب را پررنگ می‌کند، یک معنا دارد آن هم اینکه من دوست دارم جامعه‌ای که با آن کار می‌کنم را رشد دهم.

جوان آراسته ادامه داد: همانطور که در صنعت به موضوعات تکنولوژی و تولیدات مؤثر فکر می‌کنند دغدغه فرهنگ را نیز دارد و تجلی آن برگزاری چنین نمایشگاهی است و کتاب باید به عنوان یک کالای همیشگی در سبد فرهنگی خانواده‌ها و در همه مکان‌ها وجود داشته باشد.

منبع: پایگاه خبری - تحلیلی ایراسین

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم