به گزارش میمتالز، «رضا رأفتی» پتانسیلهای شهرستان را در حوزه گردشگری، معادن و گردشگری منحصر به فرد دانست و افزود: اقدامات خوبی تاکنون در حوزه معادن مس، آهن و ... شهرستان صورت گرفته شده است.
وی بیان کرد: علیرغم کوهستانی بودن منطقه و قرار داشتن در اطراف شهرستانهای بزرگ از معادن بسیار ارزشمند و غنی برخوردار هستیم که موجب ایجاد اشتغال و جلوگیری از مهاجرت شهروندان به سایر مناطق شده است.
فرماندار کوهسرخ با اشاره به اینکه وجود چنین معادن و سایر پتانسیلها ضرورت وجود ناحیه صنعتی را در شهرستان دو چندان کرده است، تصریح کرد: قطعاً با احداث ناحیه صنعتی و جذب سرمایهگذاران مختلف تحول خوبی در شهرستان ایجاد خواهد شد.
وی راهاندازی ناحیه صنعتی را در شهرستان کوهسرخ ضروری دانست و خاطرنشان کرد: علیرغم اینکه از گذشته در این خصوص پیگیریهای بسیاری شده در سفر اخیر استاندار خراسان رضوی هم دستور پیگیری ویژه برای این کار صادر شد و تاکنون چندین جلسه در شرکت شهرکهای صنعتی و با اهالی و مالکین زمین مورد نظر داشتهایم.
رافتی با بیان اینکه زمین مورد نظر توسط کارشناسان مورد بررسی قرار گرفته است، گفت: هفته آینده کارشناسان شرکت شهرکهای صنعتی استان و استانداری خراسان رضوی نیز در شهرستان برای اخذ تصمیمات نهایی حضور خواهند یافت.
فرماندار کوهسرخ با اشاره به وضعیت جادههای شهرستان گفت: جاده یکی از مهمترین معضلات این شهرستان محسوب میشود.
وی با بیان اینکه بهبود وضعیت جادهای که به سمت نیشابور و کاشمر میرود نیازمند تخصیص اعتبارات ملی است، خاطرنشان کرد: شهرستان کوهسرخ با توجه به اینکه در وسط خراسان رضوی و در کنار شهرستانهای مهم قرار گرفته میتواند رونق و آبادانی و کریدور زیارت بین امامزادگان کاشمر و امام رضا باشد.
رافتی گفت: با توجه به معادن موجود و سرمایهگذاریهایی که در معادن مس، آهن، خاک کاشی و سنگ ساختمانی شده و فعال هم هستند به زودی شاهد رونق و آبادانی در شهرستان خواهیم بود.
وی میزان سرمایهگذاری صورت گرفته در معدن مس روستای کریز را بالغ بر ۴۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: در معادن آهن تنورچه و دیگر معادن هم سرمایهگذاریهای خوبی انجام شده است.
فرماندار کوهسرخ خاطرنشان کرد: گرچه معادن بسیاری در شهرستان داریم، اما هنوز یک ششم معادن شهرستان کشف شده و در حال بهرهبرداری هستند، سایر سرمایهگذاران میتوانند با حضور در شهرستان در این خصوص سرمایهگذاری کنند.
وی با اعلام اینکه تمامی بسترهای لازم برای سرمایهگذاران در شهرستان فراهم شده است، گفت: از ۱۸ معدن موجود در شهرستان ۶ معدن نیز فعال است.
رافتی در ادامه با بیان اینکه قنوات شهرستان به خصوص در منطقه تکاب با مشکلاتی مواجه هستند، اظهار کرد: امیدواریم با تخصیص اعتبارات مورد نیاز در شهرستان برای اختصاص لوله لایروبی و مرمت و قنوات شاهد رونق و آبادانی بخش کشاورزی باشیم.
وی با اشاره به اینکه نیازمند اختصاص لوله به شهرستان هستیم، گفت: روستاهای پائین دست، کریز، بندقراء و قراچه در تابستان با مشکل آب شرب مواجه هستند.
صنایع تبدیلی بخش کشاورزی و حوزه فرآوریهای مرتبط با معدن بسیار مستعد سرمایهگذاری هستند، در واقع به واسطه بکر بودن منطقه هر گونه خدماتی که ارائه دهیم صرفه اقتصادی دارد.
شهرستان کوهسرخ با مساحت تقریبی ۲۳۰ کیلومترمربع و جمعیت حدود ۳۵ هزار نفر و وجود ۲۸ روستا با دو بخش مرکزی و بررود در مجاورت شهرستانهای نیشابور، کاشمر، تربتحیدریه و سبزوار قرار دارد. همچنین شهرستان کوهسرخ از آب و هوای سرد و کوهستانی با تابستانهای معتدل برخوردار است.