تاریخ: ۱۴ آذر ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۰:۱۷
بازدید: ۳۹۵
کد خبر: ۳۶۰۷۸۵
سرویس خبر : اجتماعی

برگزاری دوره تعالی سازمانی در مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب

برگزاری دوره تعالی سازمانی در مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب
‌می‌متالز - دوره آموزشی تعالی سازمانی با تدریس دکتر نیکزاد، ارزیاب ارشد و مدرس حوزه مدیریت و بهبود فرآیند‌های سازمانی، به مدت ۴ روز در دفتر تهران و ۴ روز در محل کارخانه برگزار شد. این دوره ویژه سرپرستان و رؤسای این مجتمع با هدف آشنایی با مدل بهره‌وری ایمیدرو و ارتقاء مهارت‌های مدیریتی و عملیاتی کارکنان کلیدی سازمان برگزار شد.

به گزارش می‌متالز به نقل از روابط عمومی مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب (سالکو)، در این دوره، مباحث مختلفی از جمله استراتژی‌های بهبود مستمر، مدیریت تغییرات سازمانی، فرهنگ سازمانی و راهکار‌های بهره‌وری بیشتر در محیط‌های صنعتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

شرکت‌کنندگان با استفاده از تجربیات دکتر نیکزاد به تکنیک‌ها و ابزار‌های نوین مدیریتی آشنا شدند که می‌تواند در فرآیند تصمیم‌گیری‌های روزمره و بهبود عملکرد کلی سازمان مؤثر واقع شود.

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم