به گزارش میمتالز، اما با توجه به اینکه چین اکنون بیش از ۶۰ درصد از تولید جهانی آن را به خود اختصاص داده است، ایالات متحده و کشورهای اروپایی اکنون برای جلوگیری از انحصار بالقوه چین در حال رقابت هستند.
نگرانیها در مورد عرضه، قیمت آنتیموان را در سال گذشته بیش از ۲۰۰ درصد افزایش داده است، بدون اینکه پایانی برای آن متصور باشد. در حال حاضر، تعداد انگشت شماری از کشورها -از جمله چین و روسیه- اکثریت آنتیموان جهان را تولید میکنند، اما پتانسیل سرمایه گذاری فوقالعادهای برای شرکتهایی وجود دارد که میتوانند منابع جدید را به صورت آنلاین عرضه کنند.
Military Metals Corp. یک شرکت اکتشاف مواد معدنی مستقر در بریتیش کلمبیا است که قبل از اینکه دیگران از وجود مشکلی آگاه شوند، روند آنتیموان را مشاهده کرد.
سهام شرکت Perpetua Resources یک کاوشگر مستقر در ایالات متحده و توسعه دهنده معادنی از جمله آنتیموان طی هشت ماه گذشته ۲۶۱.۳ درصد افزایش یافته است. این شرکت در حال دریافت ۱.۸۶ میلیارد دلار کمک مالی از دولت ایالات متحده، از جمله وزارت دفاع برای کمک به تولید آنتیموان این شرکت در پروژه Stibnite Gold واقع در آیداهو است.
Military Metals بچه جدید این بلوک با ارزش بسیار پایینتر است، اما پس از اعلام اخیر مبنی بر خرید یکی از بزرگترین ذخایر آنتیموان اروپا با منبع تاریخی در اسلواکی، اکنون بسیار بالاتر از وزن خود است.
Perpetua Resources فهرست شده در بالا بیش از ۹۰۰۰۰ تن آنتیموان در زمین با ارزشی نزدیک به ۷۰۰ میلیون دلار دارد در حالی که Military Metals Corp به زودی بیش از ۶۰۹۹۸ تن منبع تاریخی آنتیموان با عیار بالا خواهد داشت و ارزش آن فقط ۲۳ میلیون دلار است.
این شرکت اکنون فعالانه در تلاش است تا داراییهای استراتژیک آنتیموان را از چندین مکان تاریخی استخراج کند و به طور بالقوه منابع جدیدی از آنتیموان را در زمانی که به شدت به آن نیاز است، به صورت آنلاین عرضه کند.
در دنیای نظامی مدرن امروزی، در دسترس بودن آنتیموان برای حفظ آمادگی دفاعی و برتری تکنولوژیکی بسیار مهم است. آخرین باری که آنتیموان در بالاترین حد خود معامله شد به جنگ جهانی دوم بازمیگردد.
کاربردهای نظامی مدرن آنتیموان شامل ساخت حسگرهای مادون قرمز، عینک دید در شب، گلولههای جنگی، فرمولاسیون مواد منفجره، سلاحهای هستهای و ... است.
به طور خلاصه، ارتش ایالات متحده بدون دسترسی به منابع ثابت آنتیموان از بین خواهد رفت. محدودیتهای صادراتی چین فشار بیشتری بر عرضه آنتیموان وارد میکند.
محدودیتهای اخیر بر صادرات آنتیموان که از ۱۵ سپتامبر اجرایی شد، تهدیدی جدی برای ایالات متحده و سایر کشورها به شمار میرود.
بدون دسترسی به عرضه چین، ایالات متحده و سایر کشورها ممکن است با چالشهای مهمی روبهرو شوند، که باعث میشود عرضه آنلاین منابع بالقوه جدید اهمیت بیشتری پیدا کند.
در سال ۲۰۲۳، چین در پاسخ به تحریمهای آمریکا، محدودیتهای صادراتی گالیوم، ژرمانیوم و گرافیت را نیز آغاز کرد.
منبع: ایفنا