تاریخ: ۲۵ آذر ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۲:۵۰
بازدید: ۷۸
کد خبر: ۳۶۲۰۰۷
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان در آئین افتتاح آزمایشگاه صنعت ۴.۰ با سرمایه‌گذاری فولاد مبارکه؛

بودجه پژوهشی دانشگاه صنعتی به ۴۲۰ میلیارد تومان رسید/ قدردانی از فولاد مبارکه به دلیل ایجاد فضا برای ماندگاری نخبگان/ تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با حضور فولاد مبارکه طی سه سال اخیر

بودجه پژوهشی دانشگاه صنعتی به ۴۲۰ میلیارد تومان رسید/ قدردانی از فولاد مبارکه به دلیل ایجاد فضا برای ماندگاری نخبگان/ تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با حضور فولاد مبارکه طی سه سال اخیر
‌می‌متالز - سیدعلی‌محمد میرمحمدی میبدی، رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: بودجه پژوهشی دانشگاه صنعتی اصفهان طی دو سال از ۸۰ میلیارد تومان به ۴۲۰ میلیارد تومان افزایش یافته است. همچنین طی سه سال اخیر ارتباط صنعت و دانشگاه به ویژه با حضور فولاد مبارکه در دانشگاه صنعتی تقویت شده و به دنبال این امر ارتقای ارتباط استاد و دانشجویان را نیز شاهد بوده‌ایم.

به گزارش می‌متالز، سیدعلی‌محمد میرمحمدی میبدی رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان در آئین افتتاح آزمایشگاه صنعت ۴.۰ دانشگاه صنعتی اصفهان با سرمایه‌گذاری شرکت فولاد مبارکه اظهار کرد: دانشگاه صنعتی اصفهان مقوله‌های متفاوتی را پشت سر گذاشته است. این دانشگاه دارای ۱۴۶ شهید بزرگوار است و سه نفر از شهدای اخیر حزب‌الله نیز دانشجوی این دانشگاه بوده‌اند.

وی افزود: مقامات ملی و استانی دانشجوی این دانشگاه بودند و دستاورد‌هایی همچون ساخت رادار‌های فرودگاهی، زیردریایی اژدر، مقوله مدیریت پرواز و... دستاورد‌های نخبگان و دانشجویان این دانشگاه است.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه طی سه سال اخیر ارتباط صنعت و دانشگاه به ویژه با حضور فولاد مبارکه در دانشگاه صنعتی تقویت شده است، افزود: به دنبال این امر ارتقای ارتباط استاد و دانشجویان را نیز شاهد بوده‌ایم.

وی در ادامه تصریح کرد: بودجه اختصاصی پژوهشی دانشگاه صنعتی اصفهان طی ۲ سال اخیر از ۸۰ میلیارد تومان به ۴۲۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ رسیده که این دستاورد بزرگی است.

همچنین احمدرضا تابش، رئیس دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در این آئین ضمن قدردانی از راه‌اندازی آزمایشگاه صنعت ۴.۰ در این دانشکده اظهار کرد: میز‌های گردشگری، انرژی‌های نوین و هوش مصنوعی هسته‌های اصلی رشد هر مجموعه و هر منطقه‌ای هستند و سرمایه‌گذاری سنگینی را نیاز دارند.

وی افزود: از سویی پیگیری این میز‌ها نیازمند نیروی انسانی است که باید در این بخش ماندگاری و نگهداری نیروی انسانی نخبه در کشور را مورد توجه قرار دهیم.

رئیس دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان افزود: مجموعه صنعت ۴.۰ در کنار فاز بعدی که راه‌اندازی خواهد شد، باعث می‌شود که نیرو‌های ما در درجه اول به پایتخت و همچنین خارج از کشور مهاجرت نکنند، راه‌اندازی آزمایشگاه صنعت ۴.۰ شور و شوق زیادی را بین دانشجویان ایجاد کرده و امیدواریم این روند ادامه‌دار باشد.

راحب باقرپور، رئیس دانشکده معدن دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در این جلسه گفت: یکی از دغدغه‌ها و یا خروجی‌های ما دانشجویان هستند، سال‌هاست نگران دانشجویان هستیم، آینده دانشجویان باید تأمین شود

وی گفت: از مجموعه فولاد مبارکه و دکتر طیب‌نیا به دلیل حمایت‌هایی که در قالب شرکت‌های دانش بنیان داشتند، تشکر می‌کنم، امیدواریم حمایت‌ها بیشتر شود تا دانشجویان ماندگار باشند.

منبع: پایگاه خبری - تحلیلی ایراسین

عناوین برگزیده