
در گفتوگوی اختصاصی «میمتالز» با مدیرعامل شرکت مادر تخصصی (هلدینگ) توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه (میدکو) عنوان شد:
به گزارش میمتالز، قیمت سرب در بورس فلزات لندن روز جمعه ۳۰ آذرماه ۱۴۰۳، نسبت به آخرین معاملات انجام شده (پنجشنبه ۲۹ آذرماه سال جاری)، افت ۰٫۱ درصدی معادل یک دلار را تجربه کرد؛ به گونهای که در روز پنجشنبه ۲۹ آذرماه، سرب یک هزار و ۹۴۷ دلار به ازای هر تن قیمتگذاری شد و قیمت آن روز گذشته به یک هزار و ۹۴۶ دلار به ازای هر تن رسید.
همچنین روز جمعه ۳۰ آذرماه، قیمت سرب در «LME» نسبت به هفته قبل با افت ۱٫۵ درصدی معادل ۳۰ دلار، از یک هزار و ۹۷۶ دلار به یک هزار و ۹۴۶ دلار به ازای هر تن رسید.
موجودی سرب در انبارهای بورس فلزات لندن در روز جمعه ۳۰ آذرماه ۱۴۰۳ با کاهش دو هزار و ۷۷۵ تنی، از ۲۵۵ هزار و ۲۵۰ تن به ۲۵۲ هزار و ۴۷۵ تن رسید.
منبع: کالاخبر