به گزارش میمتالز، «محمد دهقانمنشادی» در هشتمین نشست شورای فنی استان که در محل سالن بحران استانداری یزد برگزار شد، با ابراز خرسندی از عملکرد نسبی مشاوران و پیمانکاران استان، گفت: خوشبختانه طی چند سال گذشته در استان یزد تخلفات زیادی در این حوزه نداشتیم.
وی از ناظرین طرحهای طرحهای تملک داراییهای سرمایهای و دستگاههای اجرایی استان خواست تا در بازدیدهای ادواری از طرحهای در حال ساخت، مشاهدات و مستندات مبنی بر وجود اشکالات و کاستیهای اجرایی و اعلام تخلف حرفهای مهندسان مشاور و یا پیمانکاران را به سازمان مدیریت و برنامهریزی یزد ارایه دهند تا پس از بررسی مطابق ضوابط با آنان اقدام شود.
دهقانمنشادی در ادامه این نشست با اشاره به نامه اداره کل راهداری و حملونقل جادهای استان و با تاکید بر ضرورت جلوگیری از تخریب جادههای استان، اظهار کرد: به منظور جلوگیری از تخریب جادههای استان ناشی از اضافه گنجایش (تناژ) حمل تولیدات معدنی، از این پس کلیه معادن استان مکلف به صدور بارنامه در خروجی واحد تولیدی خود هستند.
وی با بیان این که لازم است اداره کل راهداری و حملونقل جادهای استان این موضوع را پیگیری کند، افزود: همچنین بر اساس مصوبه دهمین نشست شورای فنی استان یزد در سال ۱۴۰۰، معادن موظف هستند به صورت گروهی یا انفرادی نسبت به ایجاد باسکول اقدام و طبق تناژ مجاز نسبت به بارگیری ناوگان اقدام کنند.
مدیر نظام فنی و اجرایی و دبیرخانه شورای فنی استان سپس با توجه به الزام سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور نسبت به استفاده از سامانههای مولد برق خورشیدی در ساختمانها و با توجه به وضعیت بحرانی انرژی در سطح کشور، گفت: با توجه به وضعیت موجود نیاز است دستگاههای متولی درخصوص اجرا و نصب سامانههای مولد برق خورشیدی بامی تسریع کنند.
به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت یزد، در پایان این نشست گزارش کارگروه نظارت شورای فنی استان از طرح ساخت پایگاه امداد جادهای چاهک خاتم جمعیت هلال احمر استان یزد ارائه و در خصوص نحوه اجرای آن بحث و تصمیمگیری شد.