به گزارش میمتالز به نقل از مس پرس، «کیومرث مبلغناصری» با بیان اینکه شورای توسعه شرکت ملی صنایع مس از اردیبهشتماه سال جاری با هدف سازماندهی و سرعتبخشی به پروژههای توسعهای تشکیل شده است، گفت: این شورا با ریاست مدیرعامل و با حضور معاونان و مدیران ارشد شرکتهای تابعه فعالیت میکند و تاکنون ۲۷ جلسه برگزار شده که نتیجه آن ۴۰۶ مصوبه بوده است.
به گفته مبلغناصری از این تعداد مصوبه ۵۹ درصد به طور کامل اجرایی شده، ۲۶ درصد در مرحله اجرایی و ۱۴ درصد مصوبات که بیشتر مربوط به جلسات اخیر شورای توسعه هستند در رده مصوبات انجام نشده قرار دارند.
وی افزود: در تحلیل سهم مخاطبین مختلف از این مصوبات، شرکت متمم با ۴۳ درصد بیشترین سهم را داشته و پس از آن معاونت طرح و برنامهریزی راهبردی با ۸ درصد، معاونت توسعه صنعتی و کنترل تولید و امور حقوقی و قراردادها با حدود ۶ درصد، معاونت مالی و اقتصادی با ۵ درصد قرار دارند.
معاون توسعه صنعتی و کنترل تولید شرکت ملی مس بیان کرد: از نظر موضوعی، ۲۰ درصد مصوبات مربوط به پروژههای معدن و کارخانجات تغلیظ، حدود ۱۰ درصد در حوزه مالی و بازرگانی، حدود ۸ درصد در حوزه پروژههای انرژی و نیروگاه، ۹ درصد در حوزه ذوب و تولید کاتد، همچنین ۵ درصد از مصوبات نیز به تعامل با دانشگاهها و شرکتهای دانشبنیان با هدف افزایش بهرهوری و ساخت داخل اختصاص دارد.
مبلغناصری با اشاره به ایجاد دبیرخانه توسعه برای مدیریت و پیگیری مصوبات، سهم ۲۰ درصدی موضوع تغلیظ در مصوبات شورای توسعه، ادامه داد: پروژههای تغلیظ یکی از اساسیترین موضوعات توسعهای شرکت هستند. در حال حاضر، ۱۱ پروژه در دست اجراست که هدف از آنها افزایش ظرفیت تولید کنسانتره از ۱.۶ میلیون تن فعلی به ۴.۳ میلیون تن است. این پروژهها زیربنای توسعه شرکت محسوب میشوند و بدون تحقق آنها دستیابی به سایر بخشهای توسعهای ممکن نخواهد بود، بنابراین رفع چالشهای این حوزه یکی از مهمترین دستور کارهای شورای توسعه در ۸ ماه گذشته بوده است.
وی همچنین به اهمیت تعامل با دانشگاهها و شرکتهای دانشبنیان اشاره کرد و گفت: وزن ۵ درصدی تعامل با دانشگاهها و شرکتهای دانشبنیان در جلسات شورای توسعه نشاندهنده نگاه راهبردی شرکت ملی مس به بومیسازی فناوری و حل مسائل با استفاده از ظرفیتهای پژوهی و دانشگاهی است.
معاون توسعه صنعتی شرکت اظهار داشت: یکی دیگر از محورهای کلیدی شورای توسعه، مصوبات مرتبط با مدیریت پروژه و اصلاح فرآیندهای کاری است که هدف از آن حذف موانع و شتاب دهی در اجرای طرحهای توسعهای است. در همین راستا سهم حدود ۱۷ درصدی مصوبات شورای توسعه در زمینه مدیریت پروژه و حذف فرآیندهای غیرضروری نشان دهنده این است که شورای توسعه به دنبال سرعتبخشی به طرحهای توسعه است.
وی در پایان با تاکید بر اینکه این تلاشها در راستای ارتقای بهرهوری و تحقق اهداف بلندمدت شرکت ادامه خواهد داشت گفت: خوشبختانه برگزاری منظم جلسات شورای توسعه و حضور مداوم مدیریت ارشد شرکت در این جلسات موجب اهتمام دوچندان ارکان شرکت به اهداف توسعهای شرکت شده است و بدون تردید شاهد آثار مثبت آن در بهرهبرداری از طرحهای توسعه خواهیم بود.
منبع: مس پرس