تاریخ: ۱۹ دی ۱۴۰۳ ، ساعت ۰۴:۵۹
بازدید: ۱۸۸
کد خبر: ۳۶۴۵۹۹
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در جلسه شورای معاونین مجتمع مس سونگون:

طرح کیمیا برای مجموعه ملی مس هدف و آرمان مشخص کرده است/ پیشرفت چشم‌گیر پروژه‌های توسعه‌ای

طرح کیمیا برای مجموعه ملی مس هدف و آرمان مشخص کرده است/ پیشرفت چشم‌گیر پروژه‌های توسعه‌ای
‌می‌متالز - مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: خوشبختانه امروز پروژه‌های توسعه‌ای ما ذیل طرح کیمیا (کاتد یک میلیون تنی ملی مس) پیشرفت‌های چشم‌گیری را تجربه می‌کنند.

به گزارش می‌متالز به نقل از مس پرس، دکتر «حسین مدرس خیابانی» که به استان آذربایجان شرقی سفر کرده بود، در جلسه شورای معاونین مجتمع مس سونگون ایام ماه مبارک رجب و ولادت با سعادت حضرت علی (ع) را به تمامی کارکنان و زحمتکشان این مجتمع تبریک گفت.

وی ضمن عرض خدا قوت، خسته نباشید و تشکر از تلاش‌های شبانه‌روزی کارگران و کارکنان مجتمع مس سونگون اعلام کرد: مهم‌ترین هدف این سفر قدردانی از زحمات آنها است.

وی در این جلسه که با حضور معاونین و مدیران مجتمع مس سونگون برگزار شد، بر اهمیت شنیده شدن نقطه نظرات مدیران میانی و کارگران تاکید کرد و افزود: بازدید از خط تولید و طرح‌های توسعه‌ای از دیگر برنامه‌های این سفر است.

مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران با اشاره به اینکه هماهنگی بین ارکان مختلف مجموعه برای ما بسیار حائز اهمیت است، افزود: برگزاری هفتگی شورای مدیران مجتمع مس سونگون اقدامی بسیار مثبت و سازنده است.

وی با اشاره به اهمیت ارتباطات و هماهنگی میان ارکان مختلف مجموعه در دنیای امروز، تصریح کرد: باید گفت‌و‌گو و هم‌سویی میان مدیریت و کارکنان ایجاد شود.

وی در ادامه به فرمایشات پیامبر گرامی اسلام (ص) در مورد تکریم کارگران و ارزش کار اشاره کرد و ادامه داد: این احادیث نشان‌دهنده اهمیت کار و تلاش در اسلام و نیز جایگاه والای کارگر در جامعه اسلامی است.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران همچنین به لزوم هدف‌گذاری در سازمان‌ها اشاره کرد و بیان داشت: طرح کیمیا برای مجموعه ملی صنایع مس ایران هدف و آرمان مشخص کرده است.

وی بیان کرد: خوشبختانه امروز تحت آرمان کیمیا در زمینه‌های مختلف از جمله قرارداد‌های تولید کنسانتره، ماشین‌آلات، طرح‌های توسعه‌ای آب و برق و ... شاهد پیشرفت‌های چشم‌گیری بوده‌ایم.

به گفته دکتر مدرس‌خیابانی، در طرح کیمیا سعی شده است تمامی جوانب از جمله پیوست‌های فناوری، انرژی، منابع انسانی، محیط زیست، رسانه و ... مد نظر قرار گیرد.

منبع: مس پرس

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده