تاریخ: ۲۹ دی ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۸:۱۳
بازدید: ۱۶۱
کد خبر: ۳۶۵۵۵۵
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

عرضه ۱۵ درصد از سهام بانک رفاه در بازار فرابورس آغاز شد

عرضه ۱۵ درصد از سهام بانک رفاه در بازار فرابورس آغاز شد
‌می‌متالز - ۱۵ درصد از سهام بانک رفاه با قیمت ۸۱۴ تومانی هر سهم و ارزش ۷۵.۸ هزار میلیارد تومانی آن هم به صورت نقد، آماده عرضه شد.

به گزارش می‌متالز، بانک رفاه کارگران با سرمایه‌ای بالغ بر ۶۲ هزار میلیارد تومان از تاریخ ۱۷ دی‌ماه در بازار توافقی فرابورس درج نماد شده است و در روز‌های آینده شاهد عرضه عمده‌ای از سهام این بانک خواهیم بود.

این بانک با ۱۰۱۳ شعبه و ۱۱.۳ هزار نیروی انسانی، یکی از سهامداران باشگاه پرسپولیس به شمار می‌رود. براساس اعلام سازمان تامین اجتماعی، ۱۵ درصد از سهام "ورفاه"، که معادل بیش از ۹۳ میلیارد سهم است، در روز شنبه دو هفته آینده، یعنی ۱۳ بهمن، به فروش خواهد رسید. قیمت پایه هر سهم این بلوک ۸۱۴۶ ریال تعیین شده و ارزش کل آن نیز به بیش از ۷۵.۸ هزار میلیارد تومان به صورت نقد برآورد گردیده است.

منبع: بورس نیوز

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم