تاریخ: ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۱:۳۶
بازدید: ۱۹۳
کد خبر: ۳۶۶۴۵۳
سرویس خبر : خودرو و قطعه سازی

نگرانی قطعه‌سازان خُرد از واگذاری ایران خودرو به کروز

نگرانی قطعه‌سازان خُرد از واگذاری ایران خودرو به کروز
‌می‌متالز - رضا رضایی کارآفرین و پدر صنعت قطعه‌سازی ایران می‌گوید: سهام خودروسازان باید به اهل این صنعت واگذار شود که هم متخصص باشد، هم علم و دانش و سرمایه داشته باشد، نباید طوری واگذار شود که مشکلی به مشکلات اضافه شود.

به گزارش می‌متالز، وی افزود: دولت تصدی‌گری می‌کند و تاجر خوبی نیست؛ دولت باید فعالیت خود را به بخش خصوصی واگذار کند، اما اهلیت بسیار مهم است؛ تاکنون واگذاری‌ها به نفع کشور نبوده یعنی به کسانی واگذار شده که کاربلد نبوده‌اند.

وی افزود: اگر این خودروسازان به اهلش واگذار شود، مفید است، در غیراینصورت ورشکست خواهد شد. خصوصی سازی واقعی باید رخ دهد، نباید طوری واگذار شود که مورد سوءاستفاده قرار گیرد.

پدر صنعت قطعه‌سازی ایران گفت: شرکتی که سهام خودروسازان را می‌گیرد باید تولید را بشناسد، باید برنامه‌ریزی داشته باشد، این اقتصاد یک علم است و کسانی که به علم وارد هستند باید وارد این عرصه شوند که متاسفانه در ایران این‌چنین اشخاصی کم هستند.

وی گفت: اکنون قطعه‌سازان نگران هستند با واگذاری ایران خودرو به شرکت کروز، از میدان خارج شوند.

این قطعه‌ساز گفت: در بازدید رهبری به این موضوع تاکید کردیم که در واگذاری ایران خودرو باید به اهلیت توجه شود؛ اهلیت یعنی فقط به فکر منافع شخصی نباشیم، باید تجارت سود داشته باشد که از طریق فناوری و نوآوری به آن خواهیم رسید.

منبع: خبرگزاری تسنیم

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم