به گزارش میمتالز، «علی صالحآبادی» که امروز سهشنبه در دهمین همایش مالی اسلامی با موضوع جهش تولید با مشارکت مردم در بازارهای مالی اسلامی صحبت میکرد، با بیان اینکه انجمن مالی اسلامی تلاش دارد برای ارتقای دانش و سواد مالی گام بردارد، افزود: جهش تولید با مشارکت مردم در بازارهای مالی اسلامی نیازمند دو محور اساسی از جمله تقویت بازارهای مالی، امنیت و اقداماتی برای توسعه زیرساختها و افزایش سطح سواد مالی و دانش مالی است.
او از آمادگی انجمن مالی اسلامی برای ارتقای دانش و سواد مالی خبر داد و گفت: برای اینکه انجمن بتواند بسترهای لازم را برای تبادل ایدهها و ارتقای سواد مالی فراهم کند و همچون گذشته موفق باشد، نیازمند همراهی وهمکاری اعضای هیات مدیره و سایر اعضا است.
صالحآبادی با بیان اینکه این انجمن نقش موثری در توسعه علوم مالی اسلامی در سالهای گذشته داشته، افزود: یکی از رسالتهای اصلی انجمن توسعه این علوم است.
رییس انجمن مالی اسلامی ایران دربخش دیگری از صحبتهایش به اقدامات این انجمن اشاره کرد و توضیح داد: برگزاری ۷ پیشنشست تخصصی با حضور نخبگان، تامین مالی جمعی و مشارکت مردم در بازارهای مالی، مشارکت مردم در تولید و جایگاه آن در برنامه هفتم، برگزاری ۴ نشست در سطح بینالمللی، برگزاری «۴ دوره مدیریت سبد و ۲ دوره مدیریت حرفهای با مجموع ۱۲۰ دانشپذیر، ۱۷ دوره تخصصی فقه مالی ویژه طلاب و اعضای انجمن،۱۰ کمیته هماندیشی بینالمللی با ده کشور مختلف، ۱۰ دورره همایش مالی اسلامی و ۷ دوره DBA بازار سرمایه اسلامی و یک دوره MBA بازار سرمایه اسلامی» از سوی این انجمن عملیاتی شده است. هشتمین دوره DBA بازار سرمایه اسلامی نیز در بهمنماه برگزار میشود. همچنین، ۱۹۰ دانشپذیر نیز در طول سالهای اخیر فارغالتحصیل شده و در مرحله دانشپذیری هستند.
صالحآبادی با اشاره به اقدامات انجمن مالی اسلامی در حوزه پژوهشی نیز گفت: این انجمن با ۱۲ نشریه علمی و پژوهشی همکاری دارد و مقالات اعضای این انجمن در این نشریات قابلیت انتشار دارد.
او، توسعه همکاریهای بینالمللی را برنامه دیگر این انجمن ذکر کرد و افزود: فعالیتهای بینالمللی انجمن مالی اسلامی در سطح دنیا و در جامعه هدف به عنوان انجمن فعال و اثرگذار شناخته شده است. با ده نهاد فعال در زمینه مالی اسلامی همکاری تنگاتنگی داریم. همچنین، این انجمن موفق شده، نمایندگی انحصاری نهاد بینالمللی حسابداری و حسابرسی اسلامی را دریافت و نماینده آنها در کشور باشد.
او، راهاندازی پایگاه جامع مالی اسلامی را یکی از اقدامات مهم انجمن مالی اسلامی ذکر کرد و گفت: سایت این انجمن امروز به عنوان پایگاه جامع مالی اسلامی فعالیت میکند و کتب، مقالات، نشریات، مصوبات کمیته فقهی سازمان بورس و شورای فقهی بانک مرکزی و موضوعات مرتبط با مباحث مالی اسلامی در حوزه بانکداری اسلامی و بازار سرمایه اسلامی و اقتصاد اسلامی را پوشش میدهد.
به گفته رییس انجمن مالی اسلامی ایران، پایان نامههای ارائه شده این انجمن در کمیته فقهی سازمان بورس و بانک مرکزی تصویب و وارد فرآیند اجرایی شده است. همچنین، قرار است، در این انجمن موضوعات کاربردی و عملیاتی دنبال شود.
او، اضافه کرد: کشورهای ترکیه، اندونزی، مالزی، بحرین، انگلستان و ... در توسعه فعالیتها و برنامههای انجمن همکاری قابل توجهی داشتهاند.
صالحآبادی این را هم اضافه کرد: این انجمن به همت اعضای هیات مدیره موفق شده جزو یکی از برترینهای انجمن باشد به طوری که در سالهای گذشته رتبه اول را به خود اختصاص داده است.