تاریخ: ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۸:۳۱
بازدید: ۹
کد خبر: ۳۶۷۷۲۹
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

صادرات سیمان از بندر امیرآباد از مرز یک میلیون تن گذشت

صادرات سیمان از بندر امیرآباد از مرز یک میلیون تن گذشت
‌می‌متالز - مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد از صادرات بیش از یک میلیون تن سیمان به کشور‌های حوزه CIS در سال جاری از این بندر خبر داد.

به گزارش می‌متالز، محمدعلی موسی‌پورگرجی با اعلام این خبر گفت: «با صادرات بیش از یک میلیون تن سیمان به کشور‌های حوزه CIS از ابتدای سال جاری تاکنون، شاهد رشد ۶ درصدی صادرات این محصول از بندر امیرآباد هستیم.»

وی افزود: «موقعیت جغرافیایی ویژه بندر امیرآباد، نزدیکی به کارخانجات تولید سیمان در استان مازندران و استان‌های همجوار، استفاده از حمل‌ونقل ترکیبی ریلی و جاده‌ای و امکان بارگیری مستقیم کشتی‌ها، از عوامل کلیدی در تحقق این موفقیت بوده‌اند.»

موسی‌پورگرجی در ادامه به آمار کلی صادرات از این بندر اشاره کرد و گفت: «در سال جاری بیش از ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تن تخلیه و بارگیری کالا در بندر امیرآباد انجام شده که از این مقدار، یک میلیون و ۲۶۳ هزار و ۷۰۶ تن مربوط به صادرات انواع کالاهاست. این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶ درصد رشد داشته است.»

وی همچنین به سهم ۵۸ درصدی بندر امیرآباد در تخلیه و بارگیری کالا در میان بنادر شمالی کشور اشاره کرد و گفت: «تخلیه و بارگیری کالا در این بندر ۱۰ درصد رشد داشته و ۲۸ درصد از این حجم نیز مربوط به صادرات است.»

مدیرکل بندر امیرآباد از برنامه‌های آینده این بندر برای توسعه صادرات خبر داد و گفت: «برگزاری نشست‌های هم‌اندیشی با تجار و بازرگانان به‌منظور رفع موانع و چالش‌ها، ایجاد تنوع کالایی در صادرات و بهره‌گیری از فرصت‌های صادراتی محصولات کشاورزی و مرکبات استان مازندران، از جمله برنامه‌های پیش‌روی ماست.»

وی همچنین بر استراتژی بندر امیرآباد در راستای تحقق اقتصاد بدون نفت و افزایش سهم صادرات غیرنفتی در منطقه خزر تأکید کرد و گفت: «با توجه به نیاز کشور‌های حوزه CIS به واردات سیمان، فرصت مناسبی برای توسعه تجارت دریامحور و افزایش صادرات محصولات تولیدی ایران فراهم شده است.»

موسی‌پورگرجی در پایان، ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد بندر امیرآباد را برشمرد و گفت: «اتصال به شبکه ریلی، مسیر دریایی کوتاه و دسترسی به چندین مسیر جاده‌ای، این بندر را به گزینه‌ای جذاب برای تجار و صاحبان کالا تبدیل کرده است.»

منبع: سازمان بنادر و دریانوردی

عناوین برگزیده