تاریخ: ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۰:۰۵
بازدید: ۱۱۵
کد خبر: ۳۶۸۷۸۳
سرویس خبر : انرژی

برزیل به اوپک پلاس می‌پیوندد

برزیل به اوپک پلاس می‌پیوندد
‌می‌متالز - دولت برزیل ۹ ماه قبل از میزبانی نشست اقلیمی سالانه سازمان ملل متحد، پیوستن به گروه تولیدکنندگان نفت اوپک پلاس را تصویب کرد.

به گزارش می‌متالز، موافقت «شورای ملی سیاست انرژی» در پاسخ به یک دعوت رسمی در سال ۲۰۲۳، صورت گرفت. اوپک پلاس شامل ۱۲ عضو سازمان کشور‌های صادرکننده نفت اوپک به علاوه ۱۰ کشور تولیدکننده نفت مهم دیگر است که روسیه در راس آنها قرار دارد.

الکساندر سیلویرا، وزیر معادن و انرژی برزیل، در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد اگرچه اعضای غیراوپک، با همکاری با کشور‌های اوپک موافقت کرده‌اند، برزیل هیچ تعهد الزام آور مانند کاهش تولید نفت نخواهد داشت. مشارکت محدود به «منشور همکاری» خواهد بود که یک مجمع دائمی برای مذاکرات کشور‌های اوپک و اوپک پلاس برای بحث درباره موضوعات مرتبط با صنعت است. این کشور آمریکای جنوبی در تصمیم گیری‌ها شرکت نخواهد کرد.

سیلویرا گفت: «منشور همکاری» صرفا «مجموعه‌ای برای بحث درباره استراتژی‌ها در میان کشور‌های تولیدکننده نفت» است. ما نباید از تولیدکننده نفت بزرگ بودن، شرمسار باشیم. برزیل نیاز به رشد، توسعه و ایجاد درآمد و شغل دارد.

لوئیز ایناسیو لولا داسیلوا، رئیس‌جمهور برزیل، سومین دوره ریاست جمهوری خود را در سال ۲۰۲۳ با معرفی خود به عنوان یک مدافع محیط زیست آغاز کرد و برای کاهش جنگل‌زدایی در جنگل‌های آمازون و حمایت از حقوق بومیان تلاش کرده است. اما لولا داسیلوا همچنین استدلال کرده است که درآمد‌های جدید نفتی می‌تواند هزینه گذار به سوی انرژی سبز را تامین کند.

رئیس‌جمهور برزیل در هفته‌های اخیر، بر رگولاتور محیط زیست این کشور فشار آورده تا حفاری اکتشافی را در نزدیکی دهانه رودخانه آمازون که یکی از متنوع‌ترین مناطق جهان است، تایید کند.

بر اساس گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، بنابر داده‌های اداره اطلاعات انرژی آمریکا، برزیل با تولید حدود ۴.۳ میلیون بشکه در روز معادل چهار درصد از تولید جهان، هفتمین تولیدکننده بزرگ نفت جهان است. نفت خام در سال ۲۰۲۴، از سویا پیشی گرفت و به بزرگترین محصول صادراتی برزیل تبدیل شد و ۱۳.۳ درصد از فروش خارجی این کشور را به خود اختصاص داد.

منبع: شبکه خبری اقتصاد و بانک ایران (ایبنا)

عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین