تاریخ: ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۲:۳۷
بازدید: ۴۱
کد خبر: ۳۶۹۵۵۰
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

۳۳۹ هزار قطعه انواع سکه پیش‌فروش شد

۳۳۹ هزار قطعه انواع سکه پیش‌فروش شد
‌می‌متالز - در مرحله نخست پیش‌فروش سکه در مرکز مبادله ارز و طلای ایران در مجموع ۳۳۹ هزارو ۱۳۸ قطعه از انواع سکوک طلا به ۹۱ هزار و ۱۰۰ متقاضی فروخته شد.

به گزارش می‌متالز، در مرحله نخست پیش‌فروش سکه در مجموع ۱۵۸ هزار و ۶۰ قطعه سکه ربع، ۱۱۰ هزارو ۹۲۴ قطعه سکه نیم و ۷۰ هزار و ۱۵۴ قطعه سکه تمام بهار آزادی به متقاضیان فروخته شد.

این گزارش حاکیست استان‌های تهران، اصفهان، فارس و آذربایجان شرقی به ترتیب بیشترین متقاضیان خرید در این مرحله از پیش‌فروش سکه را به خود اختصاص دادند.

در دوره نخست پیش‌فروش سکه ۳ هزار و ۹۸۸ نفر در بازه سنی ۳۰ تا ۴۰ سال با درخواست ۱۰۷ هزار و ۵۸۳ بیشترین تعداد خرید را در بین گروه‌های سنی به خود اختصاص داده‌اند. تعداد ۳ هزارو ۸۴۶ نفر از خریداران نیز با بازده سنی ۴۰ تا ۵۰ ساله با خرید ۱۰۴ هزارو ۸۲۱ قطعه سکه رتبه دوم خریداران را به خود اختصاص دادند. همچنین تعداد ۳ هزارو ۵۵۹ نفر با بازده سنی ۵۰ تا ۶۰ سال تعداد ۶۴ هزارو ۸۹۸ قطعه سکه خریدند و تعداد ۴ هزارو ۱۷۰ نفر با بازده سنی ۱۸ تا ۳۰ ساله جمعا ۴۵ هزارو ۸۸۰ قطعه سکه از مرکز مبادله ارز و طلای ایران خریداری کردند.

گفتنی است پیش‌فروش قطعی مرحله نخست سکه با ظرفیت عرضه یک میلیون قطعه مسکوک طلا با سررسید ۳۱ خردادماه، ۳۰ مردادماه و ۳۰ مهرماه سال ۱۴۰۴ از تاریخ ۲۸ لغایت ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ در مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام شد.

همچنین با توجه به استقبال متقاضیانی که امکان شرکت در مرحله اول را نیافتند و با هدف پاسخگویی به نیاز‌های مردم و مدیریت بازار، دومین مرحله پیش‌فروش سکه از روز پنجشنبه ۰۹ اسفندماه سال جاری آغاز می‌شود. در این مرحله نیز هر ایرانی بالای ۱۸ سال تمام شمسی می‌تواند حداکثر ۶ قطعه سکه بهار آزادی به‌صورت یک قطعه تمام سکه، ۲ قطعه نیم‌ سکه و ۳ قطعه ربع‌ سکه از طریق سامانه حراج سکه مرکز مبادله ایران به آدرس اینترنتی market.ice.ir پیش‌خرید کند.

ضمناً متقاضیانی که در مرحله اول پیش‌فروش موفق به خرید سکه‌های پیش‌فروشی شده‌اند نیز می‌توانند در این مرحله شرکت کنند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده